Barbarosta Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Barbarosta Mezuniyet Sevinci

Barbarosta Mezuniyet Sevinci

Akçakoca Barbaros Anadolu Lisesi 2013-14 Öğretim Yılı Mezunlarını düzenlediği bir törenle yeni hedeflerine uğurladı.

02.06.2014 10:05  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca Barbaros Anadolu Lisesi 2013-14 Öğretim Yılı Mezunlarını düzenlediği bir törenle yeni hedeflerine uğurladı.

Okul bahçesinde Askerlik Şube Başkanı Savaş Karataşlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çelik, İGM Üyesi Ömer Yıldız, Okul Müdürleri ve çok sayıda velinin katıldığı mezuniyet töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Nurettin Çabuk, okul tarihinden bilgiler, öğrenciler ile velilere yönelik öneriler içeren konuşmasında "1969 yılında Akçakoca Lisesi adıyla eğitim öğretime açılan okulumuz bugün Barbaraos Anadolu Lisesi olarak hizmetini sürdürmekte olup köklü bir kurumdur. 5 bini aşkın mezunumuz arasında ülkemizin çok önemli ve etkin görevlerinde bulunanlar vardır. Bugün bu mezunlarımızın arasına yenilerini yolcu ediyoruz. Okulumuz eğitimde bir devrim olarak görülen Fatih Projesini ilk uygulayan bir kurumdur. Ancak bu yeni sistem içinde korkumuz bilgisayar esiri olunması onun en verimli şekilde değerlendirilmemesidir. Değerli öğrencilerimizi ve velilerimizi bu konuya dikkat etmelerini öneriyorum. Bizler onları her türlü bilgi, beceri ile donattık ve yeni ufuklara salıyoruz. Eğitim kalbe dokunmakla eşdeğerdir. Biz sizleri eksikliklerinizle değil güzellikleriniz ve başarılarınızla anacağız. Yolunuz açık olsun" dedi.

Bayrak devir teslim töreninden sonra Müzik Öğretmeni Gürbüz Cumhur eşliğinde müzik dinletisi beğeniyle izlendi. Belgelerin dağıtılması ve geleneksel kep fırlatılması ile tören sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Barbarosta Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement