Barcelona, Athletic Bilbao'yu Ağırlıyor - Son Dakika
Spor

Barcelona, Athletic Bilbao'yu Ağırlıyor

Barcelona, Athletic Bilbao\'yu Ağırlıyor

Elche ve Villarreal galibiyetleriyle La Liga'ya hızlı bir giriş yapan Barcelona, 3. hafta mücadelesinde Camp Nou'da Athletic Bilbao'yu ağırlıyor.

13.09.2014 00:02  Güncelleme: 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elche ve Villarreal galibiyetleriyle La Liga'ya hızlı bir giriş yapan Barcelona, 3. hafta mücadelesinde Camp Nou'da Athletic Bilbao'yu ağırlıyor.

Barça'nın iç sahadaki dominant futbolu herkesin malumu ancak Athletic, son 13 senedir rakibini evinde yenmeyi başaramadı.

Katalanlar, Eylül 2010'da Hercules'e karşı alınan şok mağlubiyetten bu yana Camp Nou'daki son 76 lig maçında sadece 2 kez yenildi.KEYİFLER YERİNDE

Ligde 2'de 2 yaparak başlayan takımın yeni antrenörü Luis Enrique, bu iki mücadelede kalesini gole kaparken, hafta içinde yapılan tüm antrenmanlarda tam kadro hazırlıklarını sürdürmenin de keyfini yaşadı.

Bileğinden ağrıları bulunan stoper Jeremy Mathieu'nun tedavisi devam ederken, milli arayı iyi değerlendiren Ivan Rakitic, Neymar ve Rafinha'nın durumlarının gayet iyi olduğu belirtildi.

Açılış haftasında Elche ile oynanan mücadelede rakip filelere 2 gol sallayan Lionel Messi, bu haftasonu bir başka önemli kilometre taşını devirmek üzere...

Arjantinli yıldız, Bilbao karşısında 2 gol bulduğu taktirde hem kulüp hem ülke bazında 400 gol barajını aşmış olacak.

Geçen seneki mücadelede Aritz Aduriz'in golüyle yenik duruma düşen Barça, Pedro ile durumu eşitlerken, Messi'nin golüyle galibiyete koşmuştu.ATHLETIC ZORUN PEŞİNDE

2013-14 sezonunu 4. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'nde play-off oynama hakkı kazanan Athletic Bilbao, Napoli'yi saf dışı bırakarak gruplara ismini yazdırmayı başardı.

Ligde ise ilk hafta sürpriz Malaga mağlubiyetine rağmen ikinci hafta Levante'yi 3-0 ile geçerek moral buldular.

Barcelona, bu maça özel federasyondan izin alarak sahaya 'Senyera' formasıyla çıkacağını duyurdu.

Barça'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Kulüp yönetimi olarak federasyondan bu maça özel forma değiştirme talebinde bulunduk. 11 Eylül 1714'teki Barcelona kuşatmasının 300. yıl dönümü dolayısıyla sahaya Katalan bayrağından esinlendiğimiz forma ile çıkacağız."Barcelona'nın muhtemel ilk 11'i: Bravo, Alves, Pique, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Rafinha, Messi, MunirAthletic Bilbao'nun muhtemel ilk 11'i: Iraizoz, Balenziaga, Laporte, Jose, Marcos, Rico, Iturraspe, Munain, Benat, Susaeta, Aduriz

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Barcelona, Athletic Bilbao'yu Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement