Barcelona, Arda Turan İçin 7 Milyon Euro Daha Ödedi - Son Dakika
Spor

Barcelona, Arda Turan İçin 7 Milyon Euro Daha Ödedi

La Liga ekiplerinden Barcelona, sözleşmesindeki madde gereği Arda Turan'ın transferi için Atletico Madrid'e 7 milyon Euro daha ödedi.

20.05.2016 09:38  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona, A Milli Takım'ın yıldızı Arda Turan için eski kulübü Atletico Madrid'e 7 milyon Euro'luk ödeme yaptı. Bu ödemenin sebebi ise sezon başında iki kulüp arasında yapılan anlaşma.

Sezon başında Barcelona, Arda Turan için 34 milyon Euro bonservis ödemişti. Ancak Atletico Madrid Kulübü, bu bonservis bedelinin üzerine bonus maddeleri koydurdu. Buna göre Barcelona Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ya da yarı final oynaması durumunda Katalan kulübüne 7 milyon Euro daha bonus ödeyecekti.

FİNAL İÇİN YETERLİ OLMAMIŞTI

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynama başarısı gösteren Barcelona, Atletico Madrid'le karşılaşmıştı. İlk maçta rakibine 2-0 yenilen Katalanlar rövanş maçından 2-1 galip ayrılmış ancak bu skor yarı final için yeterli olmamıştı.

BONSERVİSİ 41 MİLYON EURO'YU BULDU

Arda Turan için ödenen 34 milyon Euro, Türk bir futbolcu için ödenen en yüksek bonsevis bedeliydi. Milli futbolcu için ödenen 7 milyon Euro'nun ardından Arda'nın bedeli 41 milyon Euro'yu buldu.

Barcelona, Arda Turan İçin 7 Milyon Euro Daha Ödedi

Son Dakika Spor Barcelona, Arda Turan İçin 7 Milyon Euro Daha Ödedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Patriot: Barcelona böyle kazık yememişdir daha önce 22 4 Yanıtla

Advertisement