Barcelona, Athletic Bilbao'yu 6-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Barcelona, Athletic Bilbao'yu 6-0 Yendi

La Liga'da Barcelona, evinde Athletic Bilbao'yu 6-0 mağlup etti. Milli futbolcumuz Arda Turan, Suarez'e asist yaptı.

17.01.2016 23:36  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya La Liga'nın 20. haftasında Barcelona, sahasında Athletic Bilbao ile karşı karşıya geldi. Katalan devi, rakibinin 4. dakikada 10 kişi kaldığı müsabakada zorlanmadı ve 6-0'lık skorla 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

MAÇIN BAŞINDA KIRMIZI ÇIKTI

Nou Camp Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı karşılaşmaya etkili başlayan Barcelona, 4'te penaltı kazandı, bu pozisyonda hakem Antonio Mateu Lahoz, Kırmızı-Beyazlılar'ın file bekçisi Gorka Iraizoz'u oyundan ihraç etti. Dakika 7'de beyaz noktaya gelen Lionel Messi, skordaki dengeyi bozdu: 1-0. Barça, 31'de Neymar'ın kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı ve ilk devre 2-0'lık skorla noktalandı.

MESSI ÇIKTI, ARDA SAHADA

Devre arasında teknik direktör Luis Enrique, Messi'yi oyundan alırken, milli futbolcumuz Arda Turan'ı sahaya sürdü. İkinci yarıda da fırtına gibi esen Barcelona'da Luis Suarez, 47'de skoru 3-0 yaptı. Hırvat oyuncu Ivan Rakitic, 62'de attığı golle Katalanlar'a 4 farklı üstünlüğü getirdi: 4-0.

ARDA YİNE ASİST YAPTI

Milli oyuncumuz Arda'nın asistiyle bir kez daha sahneye çıkarak 68'de farkı 5'e yükselten Uruguaylı hücum oyuncusu Suarez, 82'de filelere yolladığı golle ise skoru belirledi: 6-0. Granada maçı sonrası Barça formasıyla La Liga'da ikinci kez sahaya çıkan Arda Turan, yine asist yaptı.

ALTIN TOP NOU CAMP'TA

FIFA Ballon d'Or ödülünü toplamda 5. defa kazanmayı başaran Messi için Nou Camp'ta mücadele öncesi tören düzenlendi. Altın Top ile tribünleri selamlayan Arjantinli süperstar, ardından takım arkadaşlarıyla basın mensuplarına poz verdi.

İÇ SAHADA KAYIPSIZ

Evinde üst üste 3. galibiyetini elde eden ve bu sezon iç sahadaki 11. karşılaşmasında da mağlubiyet yüzü görmeyen Barcelona, bu sonuçla birlikte puanını 45'e yükseltti. Ligde 1 maçı eksiği olan Barça, 47 puanlı lider Atletico Madrid'i takibini sürdürdü.

Barcelona, Athletic Bilbao\'yu 6-0 Yendi

Son Dakika Spor Barcelona, Athletic Bilbao'yu 6-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Izzet kucukyildiz : Gururumuzsun arda! Asistlere devam 30 15 Yanıtla
  • ANTİ AKP: VATAN SATHINDA ÜLKE GENELİNDE CUMHURİYETE MİLLİYETÇİLİĞE DEMOKRASİYE LAİK DÜZENE SOSYAL ADALETE YARGIYA HABERALMA ÖZGÜRLÜĞÜNE ASKERİ GÜVENLİĞE BAYRAĞA T.C YE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNE BY PASS YAPILMIŞTIR İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE BİAT EDEREK BAŞKANLIK ARKASINDAN HİLAFET DÜZENİ Nİ DAYATMAK SURETİYLE ESAS AMAÇLARI OLAN YERALTI KAYNAKLARINI ELLERİNE GEÇİRMEK OLACAKTIR TERÖR OLAYLARI MADALYONUN ARKA YÜZEYİDİR ASIL AMAÇLARI YERALTI KAYNAKLARINA HÜKMETMEKTİR... 9 35 Yanıtla
  • HARBİ ADAM: Alti golde bir asit. 14 1 Yanıtla
  • Selo nun öğretmen eşi: Arda sende rapor al.Türkiyeyi ön plana çıkarıyorum bu iyi değil 5 9 Yanıtla
  • mir adar: 7-0 hatırlayacak yaşta değiliz malesef ama sen eğer hatırlayacak yaşta isen bence herseyi bırak bir kefen al kendi çünkü gitti gideceksin 0 4 Yanıtla
  • kahin: alın size bomba haber arda turan 57.dakikada taç kullandı 1 2 Yanıtla
  • ..: Bunlar ne böyle yahuuu?"Sakallı makallı,kara kara şeyler?Ister inanın,ister inanmayın,bunları görünce midem bulanıyor,cinler tepeme geliyor,utancımdan yerin dibine giriyorum vallaa.Ormanlarda mı yaşıyorlar bunlar,eşkiyalar gibi.Gençler hep bunları örnek alıyorlar,onlar da sakallı makallı,kara kara şeyler,şeytan bakışlar,omuzlar aşagıda,suratlar asık,ağızlr açık. 0 2 Yanıtla
  • göktürk: Anti akp rumuzlu uyan hayal dünyasından... sen aklını kaybetmiş sin. 0 0 Yanıtla

Advertisement