Barcelona'dan Sürpriz Angel Di Maria Atağı - Son Dakika
Spor

Barcelona'dan Sürpriz Angel Di Maria Atağı

Barcelona\'dan Sürpriz Angel Di Maria Atağı

İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United forması giyen Angel di Maria hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı.

25.03.2015 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon başında 75 milyon Euro bonservis bedeli ile Real Madrid'den Manchester United'a transfer olan Arjantinli kanat oyuncusu Angel di Maria, iyi başladığı Premier Lig kariyerinde, Manchester United'ın son maçlarının en kötü ismi olarak gösterilmeye başladı.

Formu sezonun en kötü seviyesinde olan Arjantinli yıldız di Maria'nın gelecek sezonda sağ kanattaki pozisyonda formasını Gareth Bale'e devretmesine kesin gözü ile bakılırken, yedekte 75 milyon Euro değerinde bir yıldızın oturmasını istemeyen Manchester United yönetimi de di Maria için gelen teklifleri dinlemeye başladı.

Angel di Maria'ya şu ana kadar en yakın ilgiyi gösteren kulüp olarak Fransız ekibi Paris Saint-Germain gösterilirken, İngiliz medyası Barcelona'nın da devrede olduğunu yazdı.

Hücum hattında Messi, Suarez ve Neymar'ın varlığına rağmen sakatlık, yorgunluk gibi sebepler yüzünden bu bölgeye bir üst düzey isim daha katmasına kesin gözü ile bakılan İspanyol ekibi, daha önce Real Madrid'de forma giydiği için La Liga tecrübesi olan ve Arjantinli yıldızları Lionel Messi ile vatandaş ve yakın arkadaş olan di Maria'nın takıma katılmasına sıcak bakıyor.

Transferin önünde ise Barcelona'nın 2016 ocak ayına kadar sahip olduğu transfer yasağı. 18 yaş altı oyuncu transferindeki ihlalleri sebebi ile transfer yasağı alan Barcelona, bir şekilde Angel di Maria'nın transferi için yaz aylarından anlaşarak ocak ayında oyuncuyu kadroya katmak istiyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Barcelona'dan Sürpriz Angel Di Maria Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement