Barcelona, İlkay Gündoğan'ın Peşinde - Son Dakika
Spor

Barcelona, İlkay Gündoğan'ın Peşinde

Barcelona, İlkay Gündoğan\'ın Peşinde

Arda Turan'ı kadrosuna katan Barcelona, Borissia Dortmund'da forma giyen Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan'ı transfer etmek istiyor.

03.10.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli futbolcumuz Arda Turan'ı kadrosuna katan Barcelona, Pedro'nun ayrılışı ve Rafinha'nın sezonu kapatması nedeniyle devre arası için transfer çalışmalarına şimdiden yöneldi. Katalanlar, Borissia Dortmund'da forma giyen Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan'ı transfer etmek istiyor.

LİSTEDE 4 İSİM VAR

Katalan basını, Barcelona Kulübü'nün, Pedro'nun gidişi ve Rafinha'nın muhtemelen sezonu kapatması sonrası transfer çalışmaları için isimleri belirlediğini yazdı. Barcelona'nın gündemindeki 4 ismin, İlkay Gündoğan, Andriy Yarmolenko, Sofiane Feghouli ve Nolito olduğu ifade edildi.

EN İDEALİ İLKAY

Sporx.com'da yer alan habere göre; Barcelona Kulübü Genel Sekreteri Robert Fernandez, şimdiden bu 4 oyuncu için transfer çalışmalarına başladı. Nolito, Yarmolenko ve Feghouli'nin takım genişliği için düşünüldüğü ancak orta saha transferi için en ideal ismin İlkay Gündoğan olarak öne çıktığı belirtildi.

BU KEZ BİTECEK

Katalan ekibinin, daha önce sayısız kez transfer için görüşüğü İlkay Gündoğan ile daha önce olmadığı kadar ciddi bir şekilde ilgilenmeye başladığının altı çizildi. İlkay'ın Barça'da oynamak istediği, Borussia Dortmund Kulübü'nün de makul bir ücrete ikna edilerek bu transferin bitirileceği öne sürüldü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Barcelona, İlkay Gündoğan'ın Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Frankfurtlu ali : İlkay almanya'da doğdu diye almandegildir cahil 7 6 Yanıtla
  • Fatsali Osman: buda bir gidemedi..gitmeden yine sakatlanir. her sene aynı hikaye 9 3 Yanıtla
  • Ismail arslan: Hakan .nuri sahin oynatiyorlarmi sanki adamlari kendi takimlarinda ilk onbirdeler Milli takimlarinda oynatmiyolar neden acaba 1 0 Yanıtla

Advertisement