Barcelona'nın Di Maria İçin Resmi Teklifte Bulunduğu İddia Edildi - Son Dakika
Spor

Barcelona'nın Di Maria İçin Resmi Teklifte Bulunduğu İddia Edildi

Barcelona'nın Real Madrid'den ayrılmak istediğini yönetime bildiren Angel Di Maria'yla ilgilendiği iddia edildi.

22.08.2014 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid'den ayrılmak istediğini yönetime ve teknik ekibe bildiren Di Maria için Real'in kapısını Barcelona'nın çaldığı iddia edildi.

İngiltere'den Daily Star gazetesinin haberine göre Angel Di Maria'yı transfer etmek isteyen Barcelona yönetimi Real Madrid'e teklifte bulundu. Ancak Real Madrid başkanı Flerentino Perez, deneyimli oyuncusunu Barcelona'ya satmaya yanaşmadı ve teklifi reddetti. Real Madrid PSG ve Manchester United'dan da istediği miktarda bir teklif almadığı için oyuncuyu bu kulüplere de satamadı.

İki İspanyol kulübü Barcelona ve Real Madrid arasında transfer görüşmeleri hep sancılı oldu. Daha önce iki kulüp arasında gerçekleşen transferler taraftarlardan büyük tepki çekmiş, özellikle Luis Figo’nun 2000 yılında Real Madrid’e imza atması Barcelona tribünleri tarafından öfke ile karşılanmıştı.

Daha önce Bernd Schuster ve Michael Laudrup Barcelona’dan ayrılıp Real Madrid’e transfer olmuşlardı. Barcelona ise Real Madrid’den kadrosuna kattığı Luis Enrique daha sonra kaptanlığa kadar uzandı. Enrique şimdi ise Barcelona’nın başında teknik direktörlük yapıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Barcelona'nın Di Maria İçin Resmi Teklifte Bulunduğu İddia Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement