Barda Tespih Cinayeti Kamerada - Son Dakika
Güncel

Barda Tespih Cinayeti Kamerada

Beyoğlu'nda bir barın işletmecisi, tespih çektiği için uyardığı müşteri tarafından vurularak öldürüldü.

23.04.2013 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda bir barın işletmecisi, tespih çektiği için uyardığı müşteri tarafından vurularak öldürüldü. Cinayet anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, kaçmaya çalışan zanlı Güven Timleri tarafından yakalandı.

Olay, 3 gün önce Beyoğlu İstiklal Caddesi Zambak Sokak'ta bulunan bir barda yaşandı. İddiaya göre, Burak Y., yanında 4 arkadaşı ile birlikte eğlenmek için Adem Atabay'ın (22) işlettiği bara geldi. Barda eğlenen Burak Y.'nin tespih çektiğini gören Adem Atabay, durumdan rahatsız olunca müşteriyi uyarmak için yanındaki bir çalışanı yanına gönderdi. Tespih çektiği için uyarılmasına sinirlenen Burak Y., bar çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Burak Y. ve arkadaşları bardan çıkartıldı. Belindeki silahı çıkartan Burak Y., havaya rasgele ateş etti. Bunun üzerine Adem Atabay ve Burak Y. arasında yeniden tartışma çıktı. Bar önündeki tartışma arbedeye dönüşürken, kaçmaya başlayan Burak Y., arkasına dönmeden ateş etmeyi sürdürdü. Burak Y.'nin silahından çıkan kurşunlardan biri Adem Atabay'ın göğsüne isabet etti. O anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Adem Atabay kanlar içinde yere yığılırken, zanlı kaçmaya başladı. Silah seslerini duyan Güven Timleri ise hemen barın önüne geldi. Yerde kanlar içinde yatan Adem Atabay'a yardım eden Güven Timleri, kaçan zanlının peşine düştü. Taksim Meydanı'na kaçan zanlı, burada bir taksiyi durdurup bindi. Güven Timleri ise zanlının peşinden koşmayı sürdürdü. Taksi kırmızı ışıkta durunca yakalanacağını anlayan zanlı, araçtan inip kaçmaya başladı. Güven Timleri, zanlıyı kısa sürede yakaladı. Zanlının yakalanma anı da meydandaki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Gözaltına alınan zanlı, emniyete götürüldü. Olayda ağır yaralanan Adem Atabay hayatını kaybetti.

Emniyette susma hakkını kullanan Burak Y., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi. Kavga sırasında Burak Y.'nin yanında bulunan arkadaşlarının ise arandığı öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Barda Tespih Cinayeti Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement