Barikat Büyükşehir Belediyespor'a Destek Verecek - Son Dakika
Spor

Barikat Büyükşehir Belediyespor'a Destek Verecek

Barikat Büyükşehir Belediyespor\'a Destek Verecek

Spor toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a taraftar grubu Barikat'tan tam destek.

06.03.2015 22:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurtsever Taraftarlar Birliği BARİKAT'tan tam destek geldi. Önceki gün Kulübün 1.Olağan kongresine katıldıktan sonra Diyarbakır Büyükşehir belediyespor'un Eş Başkanı İhsan Avcı ve Futbol Şube sorumlusu Mahmut Dağ'ı ziyaret eden Yurtsever Taraftar Birliği Barikat üyeleri takıma bundan sonraki süreçte tribün desteklerinin tam olacağını ve her zaman kulüple birlikte hareket edeceklerini belirttiler.

Yurtsever Taraftar Birliği Barikat, takımın isminin grupla uyumlu olduğunu da belirterek takımın ve grubun birbiriyle kısa sürede özdeşleşeceğini belirttiler. Yurtsever Taraftar Birliği Barikat Yöneticisi Bilal Akkalu Amedspor isminin yılların Diyarbakırspor'unu hatırlatacağını söyledi. Akkalu, "Yurtsever Taraftar Birliği Barikat olarak tam destek vereceğiz. Barikat ekibimiz genç bir kesimden oluşuyor. Sonuna kadar destekliyoruz. Yeni ismi bir başka hava verdi takıma bu nedenle isim, renk ve arma değiştirildi. Tarihe gömülen Diyarbakırspor'u canlandıracak bir kitle ile tekrardan memleketimize sporu sevdireceğiz" dedi.

Barikat taraftar grubunun Diyarbakır Büyükşehir Beledispor'a tam destek vermesinden duydukları memnuniyeti belirten Eş Başkan İhsan Avcı ise; "Barikat Grubunun bu anlamlı desteğinden ve bizleri ziyaret etmesinden dolayı memnun olduk, kendilerinin takıma sahip çıkması, destek vermesi taraftar desteği olarak takımımız için büyük bir güç olacaktır, desteklerini her zaman bekliyoruz, yanımızda olmalarına bizlerde sahada başarılı olarak kendilerini sevindireceğiz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Barikat Büyükşehir Belediyespor'a Destek Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement