Barış Açarı, Sigortam.net'in Yeni Operasyon ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür... - Son Dakika
Basın Bültenleri

Barış Açarı, Sigortam.net'in Yeni Operasyon ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür...

Barış Açarı, Sigortam.net\'in Yeni Operasyon ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür...

2001 yılında kurulan, Türkiye'deki online ve telefon üzerinden sigorta satış ve karşılaştırma hizmeti sunan ilk şirket olma özelliğine sahip iLab Holding yatırımı Sigortam.net, müşteri memnuniyeti adına yepyeni bir yapılanmaya imza attı.

28.09.2015 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2001 yılında kurulan, Türkiye'deki online ve telefon üzerinden sigorta satış ve karşılaştırma hizmeti sunan ilk şirket olma özelliğine sahip iLab Holding yatırımı Sigortam.net, müşteri memnuniyeti adına yepyeni bir yapılanmaya imza attı. Türkiye'de bireysel poliçe satan aracılar arasında birinci şirket olarak hızlı büyümeye devam eden Sigortam.net'in yeni Operasyon ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Barış Açarı oldu. Böylelikle Sigortam.net'in operasyon ve müşteri hizmetleri yönetimi, üst düzey tarafından ele alınacak.

Sigortam.net Operasyon ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Barış Açarı

Marmara Üniversitesi Satış Yönetimi ve Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan Barış Açarı, iş hayatına Demirbank Elektronik İş Geliştirme Müdürlüğünde başladı. Daha sonra, Demirbank Demirfrekans 'ta Takım Liderliği, HSBC Bank Çağrı Merkezi Kanalı Satış Yönetiminde Yönetmen Yardımcısı, HSBC Bank M. Hizmetleri & Satış Yönetmeni sonrasında ise yine aynı departmanda Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlendi. 2009-2012 yılları arasında TTNET Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi Müdürü olan Açarı, kariyerine Doğan Online Hepsiburada M. Hizmetleri Müdürü olarak devam etti. Son olarak Callpex'te Operasyon Direktörü olarak görev aldı.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Barış Açarı, Sigortam.net'in Yeni Operasyon ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement