Barış İçin Kürek Çektiler - Son Dakika
Güncel

Barış İçin Kürek Çektiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Rafting yapmak için botu Munzur Çayı'na bırakmaları Rafting yapmaları GENÇSEM eğitmenlerinden Fuat Gök'ün konuşması Metin Güler'in konuşması Barış için kürek çektiler Tunceli'de Gençlik Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi üyeleri, "Savaşa inat barışa kürek çekiyoruz" sloganıyla Munzur Çayı'nda rafting etkinliği düzenledi Tuncelili gençler, adı sık sık terör olaylarıyla duyulan Munzur Vadisi'nde "Savaşa inat barışa kürek çekiyoruz" sloganıyla rafting etkinliği gerçekleştirdi.

12.06.2016 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Rafting yapmak için botu Munzur Çayı'na bırakmaları

Rafting yapmaları

GENÇSEM eğitmenlerinden Fuat Gök'ün konuşması

Metin Güler'in konuşması Barış için kürek çektiler

Tunceli'de Gençlik Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi üyeleri, "Savaşa inat barışa kürek çekiyoruz" sloganıyla Munzur Çayı'nda rafting etkinliği düzenledi

Tuncelili gençler, adı sık sık terör olaylarıyla duyulan Munzur Vadisi'nde "Savaşa inat barışa kürek çekiyoruz" sloganıyla rafting etkinliği gerçekleştirdi.

Belediye bünyesinde faaliyet yürüten Gençlik Danışma ve Sosyal Etkinlik Merkezi (GENÇSEM) üyeleri, "Savaşa inat barışa kürek çekiyoruz" sloganıyla Munzur Çayı'nda rafting yaptı.

Aşağıtorunoba köyünde başlayan etkinlik, Venk Köprüsü'nde sonlandırıldı. GENÇSEM üyeleri, 40 kilometrelik zorlu parkurda kürek çekti.

Eğitmen Fuat Gök, yaptığı açıklamada, geçlere rafting alışkanlığı edindirmek için çaba harcadıklarını belirterek, şöyle dedi:

"Bu seneki sloganımız 'Savaşa inat barışa kürek çekiyoruz' oldu. Biz Dersimli gençler olarak bu vadilerde özgürce dolaşmak istiyoruz, kesinlikle savaş istemiyoruz. Herkesi burada görmek istiyoruz, dünya ülkelerinden vatandaşların buraya gelmesini istiyoruz. Munzur suyunun önünün setlerle, barajlarla kesilmesini istemiyoruz. Munzur özgür akarsa biz de özgürce rafting yaparız."

"Dersim bu tür etkinliklerle anılsın"

Metin Güler de ilk defa rafting yaptığını anlatarak, tecrübeli eğitmenler eşliğinde yola çıktıklarını söyleyerek, "Dersim'in, bu vadilerin bu tür etkinliklerle anılması gerçekten çok güzel. Herkes gelip burada rafting yapabilir." diye konuştu.

Barış İçin Kürek Çektiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Barış İçin Kürek Çektiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement