Barış İçin Türkiye'yi Dolaşıyor - Son Dakika
Yerel

Barış İçin Türkiye'yi Dolaşıyor

Barış İçin Türkiye\'yi Dolaşıyor

Emekli Ali Nezihi Arın, hazırladığı "barış dilekçelerini" Çankırı'da da dağıttı.

16.10.2014 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'yi dolaşan işçi emeklisi Ali Nezihi Arın, hazırladığı "Barış ve Güvenlik İçinde Yaşamaya Çağrı" adlı dilekçelerini Çankırı'da da dağıttı.

Kendisine ait minibüsle kentleri dolaşan Arın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de kardeşlik, barış ve güven içinde yaşamaya katkı sağlamak için hazırladığı dilekçeleri dağıtarak, vatandaşlardan imza topladığını söyledi.

Topladığı imzaları TBMM'ye teslim etmeyi planladığını belirten Arın, "Türkiye turuma Ankara'dan başladım. Bugüne kadar birçok ili gezdim. Türkiye'deki tüm kentleri gezerek barış ve kardeşlik dilekçelerini dağıtacağım. Umuyorum, hem yurtta hem dünyada barış olacak" ifadesini kullandı.

Arın, özellikle resmi kurumları ziyaret ederek bu dilekçeleri dağıttığını vurgulayarak "İlçe köy, il ayrımı yapmadan her yere uğruyorum. Resmi kurumlar başta olmak üzere herkese bu dilekçeleri doldurtuyorum. Çankırı Karatekin Üniversitesi, Çankırı Valiliği, Çankırı İl Müftülüğü, okullar, dershanelere ve partilere dilekçemi verdim. Barışın Çankırı turunu tamamladım" diye konuştu. - Çankırı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Barış İçin Türkiye'yi Dolaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement