Barış'ın Durumu Hala Kritik! - Son Dakika
Magazin

Barış'ın Durumu Hala Kritik!

Barış Akarsu Hala Komada! Ama Kazadan Önce Tatilde Çektirdiği Son Fotoğraftaki Neşesi Umuda Umut Katıyor!

02.07.2007 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BARIŞ AKARSU HALA KOMADA! AMA KAZADAN ÖNCE TATİLDE ÇEKTİRDİĞİ SON FOTOĞRAFTAKİ NEŞESİ UMUDA UMUT KATIYOR!

Kendi doğumgünü kutlamasına giderken, Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında yaralanan sanatçı Barış Akarsu'nun sağlık durumunda herhangi bir gelişme yaşanmadı. Akarsu'nun yoğun bakımda tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesi yetkilisi Opr. Dr. Abdullah Servet, uygulanan tedavilere henüz olumlu yanıt alamadıklarını söyledi. Servet, "Yapılan beyin ödemi tedavisinde şimdiye kadar olumlu sonuç alamadık. Şu aşamaya kadar bizi sevindiren tek şey, diğer organlarınhenüz çalışıyor olması" dedi. "Bu tür yaralanmalarda hasta tedaviye ne kadar erken yanıt verirse uyanma şansının o kadar fazla olacağını" vurgulayan Servet, "Şu ana kadar yaşananlar birazcık umut kırıcı olarak değerlendirilebilir" dedi.

Solunum cihazına bağlı olarak yaşam mücadelesi veren Barış'ın hayranları da hastane kapısından bir dakika olsun ayrılmıyor. Gözyaşı döken hayranları, bir yandan da ünlü şarkıcının iyileşmesi için dua ediyor.

Hastane önünde nöbet

Barış Akarsu'nun kaza geçirdiğini öğrenen yüzlerce hayranı Özel Bodrum Hastanesi'ne akın etti. Birçok hayranı Milas, Muğla, Marmaris, Aydın, İzmir ve Denizli'den Bodrum'a gelerek sanatçının durumu hakkında bilgi almaya çalıştı. Sabahlara kadar hastane bahçesinde bekleyen sevenleri sanatçının yaşama yeniden dönmesi için dua etti. Akarsu'nun 'Yalancı Yarim'dizisindeki rol arkadaşları, internet şarkı yarışmasındaki amatör sanatçılar da gözyaşları içinde hastane önünde bekliyor.

Akarsu'nun sevenleri kadar sanatçı dostları da hastaneye koştu. Bülent Kayabaş, Banu Alkan, Haluk Levent, Mehmet Ali Erbil, RTÜK Başkanı Zait Akman, Muğla Valisi M. Temel Koçaklar, İl Emniyet Müdürü M. Emin Körpe, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Özden hastaneye gelerek Akarsu'nun yakınlarına 'geçmiş olsun'dileklerini iletti, sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Hastaneye ziyarete gelenlerden RTÜK Başkanı Zait Akman, "Barış'ın tedavisi uzun süreli olabilir. Ailesi ve yakınlarının, uzun bekleyişe kendilerini hazırlamaları gerek. Sağlığına kavuşacağına inanıyorum" dedi.

Dizisi ikinci oldu

Barış Akarsu'nun rol aldığı, Star TV'deki "Yalancı Yarim" adlı dizinin yeni bölümü önceki gün yayınlandı. Hâlâ komada olan Akarsu'nun başrol oynadığı dizi, ilk 100 program sıralamasında günün en çok izlenen ikinci yapımı oldu. Dizi yayınlanırken ekranda "Dualarımız seninle" yazısı da yer aldı.

Barış'ın arkadaşları gözyaşlarıyla uğurlandı

Barış Akarsu'nun ağır yaralandığı kazada hayatlarını kaybeden Nalan Kahraman ile Zeynep Koçak İstanbul'da toprağa verildi. Ziraat mühendisi Nalan Kahraman, Alibeyköy Mevlana Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Arıcılar Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze törenine ailesi, arkadaşları ile aralarında gazeteci Oğuz Haksever'in de bulunduğu yakınları katıldı. Zeynep Koçak'ın cenazesi ise öğle saatlerinde evinin bulunduğu Ümraniye Çakmak Mahallesi'ne getirildiğinde yakınları gözyaşlarını tutamadı. Koçak'ın cenazesi, Kocatepe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bu arada, Koçak'ın yakınları ve arkadaşları, görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

Ailesi perişan oldu!

Akarsu'nun kız kardeşi Nermin Akarsu, annesi Hatice Akarsu ve babası Selahattin Akarsu, Amasra'dan Bodrum'a geldi. Doktorlardan bilgi alırken fenalaşan Nermin Akarsu'nun, "Benim meleğimdi o. Ne olur tanrım onu bana bağışla" diye gözyaşı döktü.

Son fotoğrafları Barış'ı bekliyor!

Barış, korkunç kazadan birkaç gün önce Fethiye'de çıktığı tekne gezisinde işte bu kareleri çektirdi. Hisarönü'nden bir arkadaş grubuyla birlikte tekneyle açılan Barış, günboyu eğelenip denize girdi. Son derece neşeli görünen Barış Akarsu, o gün içten ve cana yakın tavırlarıyla dikkat çekti. Akşam dönüşte "Bu kareleri benim için yaptırın, satın alacağım" diye sipariş verdi.

Barış ile kız kardeşinin de bulunduğu arkadaş grubu için öğlen orkinos ziyafeti verildi.

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Barış'ın Durumu Hala Kritik! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement