Barış Manço'nun Fotoğrafları Beyoğlu'nda - Son Dakika
Güncel

Barış Manço'nun Fotoğrafları Beyoğlu'nda

22 Nisan-09 Mayıs 2015 tarihleri arasında, Erkmen Sağlam'ın Objektifinden "Barış Manço ile 7'den 77'ye Fotoğrafları' sergisine ev sahipliği yapıyor!

21.04.2015 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

140 farklı ülkeyi dolaşarak Ekvator'dan Kutuplara yaklaşık 800 bin kilometreden fazla yol kateden, Türkiye'yi karış karış gezerek ekranlara taşıyan "Barış Manço ile 7'den 77'ye Programı'nın" çok özel fotoğrafları ve öyküleri Beyoğlu Sanat Galerisi'nde sergilenecek.

Ünlü sanatçı Barış Manço'nun eski arkadaşlarından olan ve "Barış Manço ile 7'den 77'ye Programı'nı "birlikte yapan Erkmen Sağlam'ın makinasından çıkan fotoğraflardan oluşan serginin açılışına Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve sanat, fotoğrafçılık dünyasından ünlü simalar katılacaktır.

Her fotoğraf, Erkmen Sağlam'ın kaleminden kısa hikayeleri ile tam bir belgesel niteliği taşıyor. Bu çok özel serginin açılışında; tam 13 yıl boyunca Barış Manço'nun efsane grubu Kurtalan Ekspresle birlikte olan ve ''Mançoloji'' albümünün aranjörlük ve müzik direktörlüğünü yapan Eser Taşkıran'ın Barış Manço şarkılarından oluşan müzik dinletisinin yanı sıra Mine Mucur (Mine Abla) eşliğinde "Adam Olacak Çocuk'' yarışması da yıllar sonra tekrarlanacak. Ve serginin açılışı sunumunu da İzzet Öz yapacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Barış Manço'nun Fotoğrafları Beyoğlu'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement