Barış Ve Sevgi Buluşmaları'nın İlk Konserini Candan Erçetin Verdi - Son Dakika
Güncel

Barış Ve Sevgi Buluşmaları'nın İlk Konserini Candan Erçetin Verdi

Büyük bir kortej yürüyüşü ile start veren Beylikdüzü Belediyesi 2. Barış ve Sevgi Buluşmaları'nın ilk konseri Candan Erçetin'in sahnesi ile başladı.

31.08.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan İmamoğlu, sahnede Erçetin'in 20. Sanat yılını kutladı ve alanı dolduran binlerce hayran, telefon ışıklarını havaya tutarak bu ana eşlik etti. Tüm dünya için barış sevgi ve huzur dileyen Erçetin, "Bu özel anda sizlerle birlikte olmak hafızamızdan hiç silinmeyecek" dedi.

Büyük bir kortej yürüyüşü ile start veren Beylikdüzü Belediyesi 2. Barış ve Sevgi Buluşmaları'nın ilk konseri Candan Erçetin'in sahnesi ile başladı. Başkan İmamoğlu, sahnede Erçetin'in 20. Sanat yılını kutladı ve alanı dolduran binlerce hayran, telefon ışıklarını havaya tutarak bu ana eşlik etti. Tüm dünya için barış sevgi ve huzur dileyen Erçetin, "Bu özel anda sizlerle birlikte olmak hafızamızdan hiç silinmeyecek" dedi.

Beylikdüzü Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları'nın ilk konserini yılların usta sanatçısı Candan Erçetin verdi. "Memleketim" şarkısı ile sahneye çıkan Erçetin, "2. Yapılan bu anlamlı etkinliğin ilk günündeyiz. Aynı zamanda 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Beylikdüzü Cumhuriyet Meydanı'nda bir arada yaşıyoruz" dedi. Bu topraklarda daha fazla acının olmamasını dileyerek konserine devam etti.

"Cumhuriyet Kadınını Ağırlamaktan Onur Duyuyoruz"

Sahnedeki enerjik ve coşkulu tavırlarıyla herkesi kendine hayran bıraktıran Candan Erçetin, "Yiğidim Aslanım, Sessiz Gemi, Annem, Meğer, Bahar, Kedi, Elbette, Git, Unutma Beni, Gamsız Hayat" gibi pek çok sevilen parçasını izleyicileri için seslendirdi. Sanatçı, ayrıca Anadolu ve Balkan türkülerinin meşhur parçaları ile Atatürk'ün severek dinlediği "Vardar Ovası"nı parçasını da söyledi. Finali yine "Memleketim" şarkısı ile yapan Erçetin'i ve 20. Sanat yılını sahnede tebrik eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, sanatçıya çiçek ve plaket takdim etti. Başkan İmamoğlu,"Birlik ve beraberliğimizin en büyük zaferi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda bir Cumhuriyet kadınını ağırlamaktan onur duyuyoruz" dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Kutladı

Başkan İmamoğlu, bir daha asla böyle bir zaferi kazanmaya gerek duyulmamasını temenni ettiğini belirterek, "Atasının dedesinin varını yoğunu, canını kanını ortaya koyduğu mücadeleye komutanlık yapan Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle anıyoruz. Bugün, bizim en fazla ihtiyaç duyduğumuz değerler barış, sevgi ve saygı içinde yaşayabilmek. Bunun en güzel örneğini de Beylikdüzü'nde yaşayın istiyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun" diye konuştu. Barış ve Sevgi Buluşmaları'nın bir diğer önemli konukları da Kardeş Belediyeler olan Sinop Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Artvin Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir oldu. Başkanlar, vatandaşlara seslendikleri konuşmalarında çok anlamlı bir etkinliğin hayata geçtiğini belirterek Dünya için barış ve sevgi dilediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Barış Ve Sevgi Buluşmaları'nın İlk Konserini Candan Erçetin Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement