Barışa şapka çıkardılar! - Son Dakika
Güncel

Barışa şapka çıkardılar!

Barışa şapka çıkardılar!

Bayraklı Belediyesi, İzmir'de bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği Ressamlar Sokağı'nın ressam kursiyerleri için sergi açtı.

08.08.2016 09:29  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sergilerinin temasını "Barış" olarak belirleyen ressam adayları taktıkları şapkayı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile birlikte barış için çıkardı.

Sanata ve sanatçıya verdiği destekle dikkat çeken Bayraklı Belediyesi'nin açtığı resim kursuna katılan kursiyerler, yıl boyu aldıkları eğitimin meyvelerini ortaya koydukları eserlerle tanıttı. 5 yılda 4 bin 200 kursiyere resim kursu verilen Ressamlar Sokağında bu yıl 850 kursiyer eğitim aldı. Kursiyerlerin bu özel gününde Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da yanlarında yer aldı. Serginin temasını "barış" olarak belirleyen kursiyerler Başkan Karabağ'la birlikte barışa şapka çıkardı.

ÇÖP ADAM ÇİZEMEM DİYENLERİN NELER YAPTIĞINI GÖRDÜK

Eserlerin her birinin birbirinden güzel olduğunu belirten Başkan

Karabağ, "Resim kurslarında gördüğüm manzara şu. Hiç yeteneği olmadığını düşünenler, fırça tutmasını bilmeyenler, 'çöp adam çizemem' diyenlerin nasıl eserler çıkardığını gördük. Hanımların elinden hiçbir şey kurtulmuyor. Elinize, emeğinize sağlık. Sizinle gurur duyuyorum" dedi. Karabağ yağlı boya ve karakalem resimlerin yanında çocukların yaptığı resimleri de dikkatle inceledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Barışa şapka çıkardılar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement