Barışık'tan Fenni Muayene Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Barışık'tan Fenni Muayene Uyarısı

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (adana Esob) ve Adana Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kazım Barışık, Tüvturk Kanalıyla Araçlarını Fenni Muayeneye Götüren Vatandaşların 'Randevu' Sistemini Kullanmasını İstedi

01.08.2010 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Adana Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kazım Barışık, TÜVTURK kanalıyla araçlarını fenni muayeneye götüren vatandaşların 'randevu' sistemini kullanmasını istedi.

Barışık, yazılı açıklamasında, son günlerde bazı vatandaşların, araçlarının muayenelerini yaptırmak üzere TÜVTURK Muayene İstasyonları'na gittiklerinde saatlerce bekledikleri hususunda şikayetler geldiğini belirtti.

Vatandaşların büyük çoğunluğunun muayene istasyonlarına 'randevu' sistemine girmeden gittikleri için randevulu gelenleri beklediklerinin tespit edildiğini kaydeden Barışık, 'Vatandaşlarımızın TÜVTURK Muayene İstasyonları önlerinde uzun süre beklememeleri için mutlaka sistemi kullanarak randevu almaları gerekmekte. Bunun için TÜVTURK'e ait 0 212 444 80 08 nolu çağrı merkezine telefon etmeleri ya da internet üzerinde TÜVTURK sitesine girerek, ilgili yerleri doldurmaları yeterli' ifadelerini kullandı.

Sistemden yararlanacak esnaf ve vatandaşların, telefon ederken ya da internet üzerinden başvuru yaparken mutlaka araca ait 'Trafik Tescil Belgesi'ni ellerinde bulundurarak, belge seri numarasının bildirmesi ya da yazması gerektiğini vurgulayan Barışık, 'İlimizde yoğunluk nedeniyle, sistem üzerinden genellikle ertesi güne randevu almak mümkün olmakta. Yapılacak iş aracın plaka numarası, son muayene tarihi, aracı muayeneye götürecek kişinin adı ve soyadı ile telefon numarasını yazdırması yeterli. Randevu saatinden 15 dakika önce muayene istasyonu önünde bulunmanız gerekmekte' dedi.

(AYC-MHD) - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Barışık'tan Fenni Muayene Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement