Barışın Öyküsü' Nilüfer'de Sahnelendi - Son Dakika
Yerel

Barışın Öyküsü' Nilüfer'de Sahnelendi

Barışın Öyküsü\' Nilüfer\'de Sahnelendi

Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’nun Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yılında ‘Bu savaş değil, bir kurtuluş ve barış öyküsüdür’ başlıklı tiyatral gösterisi izleyenleri duygulandırdı.

20.03.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nilüfer Halk Dansları Topluluğu'nun Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yılında 'Bu savaş değil, bir kurtuluş ve barış öyküsüdür' başlıklı tiyatral gösterisi izleyenleri duygulandırdı.

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yılı çerçevesinde Nilüfer Halk Dansları anlamlı bir gösteriye imza attı. Fethiye Kültür Merkezi'nde düzenlenen ücretsiz gösteriye ilgi büyük oldu. Kurtuluş mücadelesinin dans ve tiyatral gösteriyle buluştuğu gecede izleyenler duygulu anlar yaşadı. Yaklaşık bir buçuk saat süren gösterinin sonunda dansçılar uzun süre ayakta alkışlandı. Eşi Seden Bozbey ile birlikte geceye katılan Başkan Mustafa Bozbey, gösteri sonunda ekibi kutlayarak çiçek verdi.

Geceye katılanlara teşekkür eden Başkan Mustafa Bozbey, "Duygularımızın doruğa çıktığı bu gecede muhteşem anlar yaşadık. Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yılını Nilüfer Belediyesi en iyi şekilde kutladı. Yapılan kutlama programlarını izledik. Atatürk ve arkadaşları Çanakkale'deki insanlara inanarak kurtuluş mücadelesine girmişlerdir. Yoksa bugün onlar olmasaydı her birimizin adı başka olurdu. O günlerin şartlarını düşünerek değerlendirmek gerekir" dedi.

Bozbey, Çanakkale'de Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun meşalesinin yakılmasının yanı sıra dünyaya insanlık dersi verildiğini söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Barışın Öyküsü' Nilüfer'de Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement