Bariyere Çarpan Otomobil 3 Parçaya Bölündü: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bariyere Çarpan Otomobil 3 Parçaya Bölündü: 1 Ölü, 1 Yaralı

Bariyere Çarpan Otomobil 3 Parçaya Bölündü: 1 Ölü, 1 Yaralı

Ordu'da yaşanan trafik kazasında beton bariyerleri deviren otomobil 3 parçaya bölündü. Olay yerine gelen ekipler şaştı kaldı. Feci kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

30.10.2015 06:29  Güncelleme: 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Ünye'de ilçesinde, Ünye Çevre Yolu Bayramca Tüneli girişinde gece saat 00.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

BETON BARİYERE ÇARPTI 3'E BÖLÜNDÜ

Ordu'dan Samsun yönüne gitmekte olan 24 yaşındaki Özkan Çırpı idaresindeki 52 KB 721 plakalı otomobil, yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

Beton bariyerleri deviren otomobil 3 parçaya bölündü. Otomobilin ön bölümü çarptığı bariyerlerde kaldı, arka kısmı 30 metre ileride, bazı parçaları ise bölünmüş yolun karşı şeridine savruldu.

1 ÖLÜ, 1 YARALI

Feci kazada çarpmanın şiddeti ile sürücü 24 yaşındaki Özkan Çırpı araçtan fırlayarak yol kenarındaki bir metre derinliğindeki su kanalına düştü. Otomobil sürücüsü Özkan Çırpı, olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan Sedanur Ç. ağır yaralandı.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından düştüğü su kanalından çıkarılan Sedanur Ç. sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan genç kızın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bariyere Çarpan Otomobil 3 Parçaya Bölündü: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • VaTaNDaŞ : Çocuklarımızın geleceği için Huzur ve refah icinde bir Türkiye için istikrar ve İstiklal için AK PARTİ İnşallah 7 13 Yanıtla
  • mrt: sahin kartal dogan allah askına su arabalara binmeyın ya nerdeyse her kazada 2 ye bolunuyorlar allah rahmet etsin 18 0 Yanıtla
  • mert: Yine bir şahin doğan vakası.Bu arabalar resmen dökülüyor. 8 0 Yanıtla
  • hülooğğğ: 86 model eski kasa şahinden ne beklersin 7 0 Yanıtla
  • ADAM: 52 plakaya asla yaklaşmayın inanılmaz kötü araç kullanıyorlar şehir içlerinde yaya geçitlerine park ediyorlar aniden dönüş yapıp sinyal kullanmıyorlar avmlerde 3 tane arcın park edebileceği yere enine cekip yer işgal ediyorlar alkollu araç kullanıyorlar ozellikle fatsada asla ışıklara riayet etmiyorlar Allah hepsini akıl fikir verin tam bir magandalar 1 0 Yanıtla
    52: İnşallah 52 lerden bulursun belanı 1 1
  • TÜRKÜM ama ....: birde bu arabalara binenler kendilerini ölümsüz zanediyorlar ne hikmetse tirafiği alt üst ediyorlar allah rahmet etsin 0 0 Yanıtla
  • mrt: Arac. Arac gibi kullanilir asirisi fena yapar. 0 0 Yanıtla

Advertisement