Bartık'tan, Carablus Harekatına Destek - Son Dakika
Yerel

Bartık'tan, Carablus Harekatına Destek

Bartık\'tan, Carablus Harekatına Destek

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Türkiye’nin sınır güvenliği için Carablus’a düzenlenen operasyonu desteklediklerini belirtti.

24.08.2016 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Türkiye'nin sınır güvenliği için Carablus'a düzenlenen operasyonu desteklediklerini belirtti.

Bartık, yaptığı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetlerinin önderliğinde sürdürülen "Fırat Kalkanı Harekatı"nın bölgenin terör örgütlerinden temizlenmesi açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

Karkamış ilçesinde sabaha karşı başlatılan operasyonun ülke bütünlüğü açısından da önemli olduğuna dikkati çeken Bartık, "Hükümetin aldığı bu kararı yerinde buluyorum. Türkiye Cumhuriyetini hedef alan saldırılar karşısında sessiz kalınamazdı. Ülkemizin terör örgütlerinden temizlenmesi için bu operasyonların devam etmesi gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle TSK'nın başlattığı operasyonun bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. TSK'nın başarılı operasyonlara imza atmasını umut ediyorum" ifadelerini kullandı.

Karkamış'ta yaşayan vatandaşların da operasyon tamamlanana kadar güvenli bölgelerde kalması gerektiğini ifade eden Bartık, "Bir tek vatandaşımızın dahi burnunun kanamasına gönlümüz razı olmaz. Bu nedenle operasyon bitene kadar Karkamışlı hemşehrilerimizin güvenli noktalarda bekletilmesi gerekiyor. Operasyonda görev alan TSK mensuplarına başarılar diliyorum. Allah ordumuzu muzaffer kılsın" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartık'tan, Carablus Harekatına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement