Bartın Amasra'da Zıpkın Avcılığı Denetimi - Son Dakika
Güncel

Bartın Amasra'da Zıpkın Avcılığı Denetimi

Bartın Amasra\'da Zıpkın Avcılığı Denetimi

Amasra'da zıpkın avcılığı denetimi BARTIN'ın Amasra İlçesi'nde, Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekipleri, su altı tüfeği ile yapılan amatör su ürünleri avcılığına yönelik denetim yaptı.

21.01.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasra'da zıpkın avcılığı denetimi

BARTIN'ın Amasra İlçesi'nde, Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekipleri, su altı tüfeği ile yapılan amatör su ürünleri avcılığına yönelik denetim yaptı.

Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekipleri, 'TCSG-22' botu ile Amasra koylarında denetim yaptı. Zıpkınla balık avı yapan 'Baba Kaptan' adlı balıkçı teknesini durduran kontrol timleri evrakları ve zıpkınla tutulan balıkların yasal sınırda olup olmadığını kontrol etti. Kontrolde aksaklık saptanmadı.

Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı 'TCSG-22' Bot Komutanı Üsteğmen Veli Esen, su altı tüfeği ile su ürünleri avcılığının sadece spor, eğlenme ve dinlenme amacıyla, maddi ve ticari kazanç gütmeden yapıldığını söyledi. Esen, şöyle dedi: "Biz Sahil Güvenlik Komutanlığı olarak yaptığımız kontrollerde öncelikle faaliyetin yapıldığı sahanın yasak olup olmadığı ve dalış faaliyetinin donanımlı olarak yapılıp yapılmadığını kontrol ediyoruz. Daha sonra yapılan etkinliğin ticari olup olmadığını denetleniyor. Bu kurallara uymayanları ilgili birimlere sev ediyoruz ve idari para cezası uyguluyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın Amasra'da Zıpkın Avcılığı Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement