Bartın'da 8x8 Amfibik Araç Tanıtımı - Son Dakika
Güncel

Bartın'da 8x8 Amfibik Araç Tanıtımı

Bartın'da İl Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü envanterine kazandırılan 8x8 amfibik aracın tanıtımı yapıldı.

22.04.2016 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da İl Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü envanterine kazandırılan 8x8 amfibik aracın tanıtımı yapıldı.

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu ve Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Tekin Aktemur, Çağlayan mevkisindeki ırmak kenarında aracın karada ve suda test sürüşünü yaptı.

Vali Azizoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, aracın arama kurtarma faaliyetlerinde Bartın AFAD'ı bir adım öteye taşıdığını söyledi.

8x8 anfibik aracın, engebeli arazide, ırmak ve derelerde rahat hareket edebilme kabiliyetinin yüksek olduğunu aktaran Azizoğlu, şunları kaydetti:

"Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne tahsis edilen bu araç Bartın'a hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. Umarım ki vatandaşlarımız, bu aracın kullanılmasına gerek kalacak bir durumla karşılaşmaz. Olası kazaları da ihtimalini düşünerek bu şekilde tedbirler alıyoruz. Bu aracın Bartın'a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Araç tanıtım programına Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mehmet Erdemir, Vali Yardımcısı Mesut Gençtürk, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile AFAD İl Müdürü Nurhan Doğruöz dekatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bartın'da 8x8 Amfibik Araç Tanıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement