Bartın'da Cinayet - Son Dakika
Yerel

Bartın'da Cinayet

Bartın\'da Cinayet

Evlenme sırası nedeniyle tartıştığı ağabeyini silahla öldürüp cesedini ormanlık alana gömdüğü iddia edilen genç, cinayeti itiraf etti.

17.07.2014 04:23  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulus ilçesinde, "Evlenme sırası" nedeniyle tartıştığı ağabeyini silahla öldürdüğü öne sürülen genç, sevdiği kızla nikah yaptıktan sonra pişmanlık duyunca jandarmaya teslim oldu ve cinayeti itiraf etti.

Alınan bilgiye göre, R.A. ve A.A. kardeşler, internet aracılığıyla Denizli'de ikamet eden ve kuzen oldukları öğrenilen iki kızla tanıştı.

Kızlarla arkadaşlıklarını ilerleten ve evlenme kararı alan kardeşler arasında "Evlenme sırası" nedeniyle tartışma çıktı. A.A.'nın, "Önünde askerliğin var. Önce ben evleneyim. Sen önce evlenirsen benimkisi zaman alır" yönündeki önerisini kardeşi R.A. kabul etmedi.

Kardeşler, 12 Temmuz Cumartesi günü, konuşmak için otomobille Dağyolubaşı mevkisine gitti.

Burada başlayan tartışmanın büyümesi üzerine R.A., otomobilde bulunan av tüfeğiyle ağabeyi A.A.'nın başına ve göğsüne ateş ederek öldürdü.

Otomobille köye dönüp kazma ve kürek alarak yeniden olay yerine gelen Ramazan Arslan, ağabeyini ormanlık alanda açtığı 3 metrelik çukura gömdü.

A.A.'dan birkaç gün haber alamayan anne ve babasına ağabeyinin nerede olduğunu bilmediğini söyleyen R.A., cinayetten 3 gün sonra Denizli'den Bartın'a gelen kız arkadaşıyla resmi nikah kıydı.

R.A., olayın ardından pişmanlık duyunca jandarma karakoluna gelerek cinayeti itiraf etti. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bartın'da Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement