Bartın'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Ön Kayıtları Başladı - Son Dakika
Yerel

Bartın'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Ön Kayıtları Başladı

Bartın\'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Ön Kayıtları Başladı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, uygulamalı girişimcilik eğitimi için ön kayıtların başladığını bildirdi.

06.09.2014 09:21  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok sayıda proje hayata geçirdiklerini belirterek, girişimcilik eğitiminin de sürekliliği olan en önemli projelerden biri olduğunu söyledi.

KOSGEB Girişimcilik Destek Programı kapsamında, İŞKUR işbirliğinde uygulamalı girişimcilik eğitimi düzenlediklerini ifade eden Çakır şöyle konuştu:

"KOSGEB'in yeni girişimci desteği, girişimcilerin işletme kuruluş döneminde yaşadıkları sıkıntıları aza indirmek için verilen bir destek niteliğindedir. Bu kapsamda, girişimcilere verilen 30 bin liralık hibe ve geri ödemeli 70 bin liralık destek için eğitim sürecini tamamlamış olmaları ve bir iş planı sunmaları gerekmektedir. İş kurmak isteyen girişimci adaylarının, bu eğitimlerle başarılı ve sürdürülebilir işletmeler kurmaları, iş fikirlerini geliştirebilmeleri konusunda başarıları artacaktır. Eğitim sonunda başarılı olanlara ise girişimcilik sertifikaları verilecektir. Genel katılıma açık ve ücretsiz girişimcilik eğitimleri bir fırsat olup, bu fırsatın iyi değerlendirilmesi ve iyi kullanması gerekmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bartın'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Ön Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement