Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Açıklaması

"26 milyon 400 bin lira bütçeye sahip meclisimizde eğitim ve imar başta olmak üzere çalışmalarımız geniş bir coğrafyada devam edecektir"

16.04.2014 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, "26 milyon 400 bin lira bütçeye sahip meclisimizde eğitim ve imar başta olmak üzere çalışmalarımız geniş bir coğrafyada devam edecektir" dedi.

Dursun, gazetecilere yaptığı açıklamada, mecliste 8 kişinin ilk kez görev aldığını, genç, dinamik ve heyecanlı meclis üyelerinin yeni dönemdeki çalışmalarda fark yaratacağını söyledi.

Meclis başkanlığı döneminde tek amaçlarının Bartın'a ve ülkeye faydalı hizmetler vermek olduğunu ifade eden Dursun, şöyle konuştu:

"2014 yılı özel idare çalışma ve yatırım programı, bir önceki meclis tarafından yapılmıştı. 26 milyon 400 bin lira bütçeye sahip meclisimizde eğitim ve imar başta olmak üzere çalışmalarımız geniş bir coğrafyada devam edecektir. 2005'ten itibaren Köylerin Altyapısının Desteklemesi Projesi'yle bin 300 kilometresi asfalt olmak üzere bin 600 kilometre yol yapıldı. Ayrıca, 350 ünite içme suyu tesisi hayata geçirildi. Yaklaşık yol ağı 2 bin kilometre olan köylerimizde yüzde 70'lere varan iyileştirmeler gerçekleştirildi. Kalan kısımları da önümüzdeki dönemde hızlı şekilde tamamlayacağız." - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement