Bartın Irmağı'na Düşen Çaycıyı Aramalar Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Bartın Irmağı'na Düşen Çaycıyı Aramalar Sürüyor

Bartın Irmağı\'na Düşen Çaycıyı Aramalar Sürüyor

Bartın Irmağı kenarındaki iskelede arkadaşıyla otururken dengesini kaybederek ırmağa düşen 36 yaşındaki Hasan Akın'ı arama çalışmaları sürüyor.

02.03.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Irmağı kenarındaki iskelede arkadaşıyla otururken dengesini kaybederek ırmağa düşen 36 yaşındaki Hasan Akın'ı arama çalışmaları sürüyor. Bartın Belediyesi'nde çaycı olarak çalışan Hasan Akın, dün akşam saatlerinde bir arkadaşıyla Gazhane Parkı Mevkii'nde iskelede otururken dengesini kaybederek Bartın Irmağı'na düştü. Arkadaşının haber vermesiyle gelen AFAD ve itfaiye ekiplerinin gece botla yaptığı arama çalışmalarında Hasan Akın bulunamadı.

Sabah, arama çalışmalarına Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı dalgıç ekibi de katıldı. Irmak üzerinde ve kıyı bölgelerde arama yapıldı. Akın'ın düştüğü yerin yaklaşık 1 kilometre aşağısına da ağ kuruldu. Şu ana kadar yapılan aramalarda Hasan Akın bulunamadı.

Bartın Belediye Başkanı MHP'li Cemal Akın, amcasının torunu olan Hasan Akın'ı arama çalışmalarıyla ilgili ırmak kenarında ekiplerden bilgi aldı. Hasan Akın'ın kardeşi 30 yaşındaki Hayrettin Akın, "Annem bana, 'Kardeşini bul gel' dedi. Ben sabaha kadar uyumadım. Sabah geldim yine çıkmadı. Canım ağabeyim" diyerek ağladı.

Arama çalışmaları süren Hasan Akın'ın, 2 yıl önce Orduyeri Mahallesi'nde Çağlayan Mevkii'nde ırmak kenarında arkadaşlarıyla otururken yine dengesini kaybedip suya düştüğü, ancak arkadaşları tarafından kurtarıldığı öğrenildi. Polis, Akın'ın düşmesiyle ilgili arkadaşının ifadesini aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bartın Irmağı'na Düşen Çaycıyı Aramalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement