Bartın Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir Milletvekili Tunç'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bartın Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir Milletvekili Tunç'u Ziyaret Etti

Bartın Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir Milletvekili Tunç\'u Ziyaret Etti

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir beraberinde Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsa Kıral ile birlikte AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’de ziyaret etti.

13.03.2015 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir beraberinde Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsa Kıral ile birlikte AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'de ziyaret etti.

Milletvekili Tunç, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ikinci yarısının başında Amasra Kaleşah İlkokulu ve Ortaokulu, Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu ve Kumluca İmam Hatip Ortaokulu'nun yapımlarının 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak hizmete açtıklarını, yapım ihaleleri sonuçlanan Kız Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi Ek binası, Ulus Anaokulu ve Çaydüzü Ortaokulu'nun temellerinin önümüzdeki günlerde atılarak, okulların önümüzdeki eğitim-öğretim yılına yetişeceğini açıkladı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Çaydüzü Ortaokulu'nun yapım ihalesinin 3 Şubat tarihinde, Kız Teknik ve Anodolu Meslek Lisesi ile Anadolu İmam Hatip Lisesi ek binasının 8 Ocak tarihinde ihalelerinin yapıldığını belirterek, üç okulun da önümüzdeki günlerde inşaatlarına başlanacağını belirtti. Milletvekili Tunç, Merkez İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaatının devam ettiğini, Amasra Lisesi'nin de  yer tahsisinin yapıldığını, proje çalışmalarının ardından yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini, böylece 2014 yılında Abdipaşa Lisesi, Ulus İmam Hatip Ortaokulu, Kumluca İmam Hatip Ortaokulu, Kozcağız İmam Hatip Ortaokulu, Amasra Kaleşah İlkokulu ve Ortaokulu, Ağdacı İlkokulu olmak üzere 6 okulun yapımını tamamlayarak Bartın'da eğitimin hizmetine kazandırdıklarını, 2015 yılı içerisinde de Kız Meslek Lisesi, Amasra Lisesi, Bartın Merkez İmam Hatip Ortaokulu, Ulus Anaokolu, Anadolu İmam Hatip lisesi Ek binası ve Çaydüzü Ortaokulu olmak üzere 6 yeni okulu daha Bartın'a kazandıracaklarını belirterek, böylece son iki yılda 12 Yeni okul binasını Bartın'a kazandırmış olacaklarını vurguladı.

Ziyaretin sonunda Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Bartın'da gerçekleştirilen eğitim yatırımları için AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'a teşekkür etti. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir Milletvekili Tunç'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement