Bartın Polisgücü'nden Kadroya Takviye - Son Dakika
Yerel

Bartın Polisgücü'nden Kadroya Takviye

Bartın Polisgücü\'nden Kadroya Takviye

Türkiye Bayanlar Voleybol 1’inci Ligi ekiplerinden Bartın Polisgücü orta oyuncusu Ebru Kırmaz’ı kadrosuna kattı.

07.12.2016 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bayanlar Voleybol 1'inci Ligi ekiplerinden Bartın Polisgücü orta oyuncusu Ebru Kırmaz'ı kadrosuna kattı.

Türkiye Bayanlar Voleybol 1'inci Ligi'nde mücadele eden Bartın Polisgücü Bayan Voleybol Takımı, uyum sorunu yaşayan Brooke Seaman'ın gönderilmesi ve sakatlık yaşayan Maral Aktaş nedeniyle takıma bir takviye daha yaptı. Ligde oynadığı 10 karşılamada aldığı 10 puan ile 10'uncu sırada yer alan Bartın temsilcisi, Işıkent Voleybol Takımı'ndan orta oyuncusu Ebru Kırmaz'ı transfer etti.

"Aile ortamına geldim"

Transferiyle açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu, "Menajerimle burayı tercih etmemizdeki birinci sebep burada bir takımdan çok aile ortamı olduğunu öğrenmemiz oldu. Burada başarılı işler yapacağımıza ve keyifli zamanlar geçireceğime inanıyorum. Burada olmaktan ve bu formayı taşımaktan mutluluk duyuyorum. Ligin geri kalanında sakatlıksız ve başarılı bir sezon geçirmeyi diliyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Alpay Balık ise, başarılı oyuncu kadrolarına katmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, Kırmaz'ın Bartın'da başarılı olacağına inandıklarını belirtti. Voleybol'a 11 yaşında Balıkesir DSİ yaz okullarında başlayan Kırmaz, buradaki başarısıyla Balıkesir Belediyespor'un yıldız, genç ve A takımlarında forma giyme şansı buldu. Balıkesir Belediyespor'un bölgesel lig, 3'üncü lig ve 2'ligdeki kadrosunun vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Kırmaz, Ege Üniversitesi Spor Akademisi'ni kazanınca eğitiğimi için kulübünden ayrılmak zorunda kaldı. Daha sonra sırasıyla Çanakkale Belediyespor, Gelişim Koleji, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Gençlik ve Spor Kulübünde forma giyen Kırmaz, son olarak Işıkkent Spor Kulübü'nde forma giydi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın Polisgücü'nden Kadroya Takviye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement