Bartın Tso Başkanı Çakır'dan, Tüyap Genel Müdür Yardımcısı Alagöz'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bartın Tso Başkanı Çakır'dan, Tüyap Genel Müdür Yardımcısı Alagöz'e Ziyaret

Bartın Tso Başkanı Çakır\'dan, Tüyap Genel Müdür Yardımcısı Alagöz\'e Ziyaret

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (Bartın TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır TÜYAP Genel Müdür Yardımcısı ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Cihat Alagöz’ü makamında ziyaret etti.

03.08.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (Bartın TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır TÜYAP Genel Müdür Yardımcısı ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Cihat Alagöz'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Genç Girişimciler Kurulu ile Tüyap Fuarcılık ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgler alan Çakır, "TOBB başta olmak üzere ülke genelinde gerçekleştiğiniz çalışmalar ses getirmiştir. Ayrıca Genç girişimciler kurulu olarak yapığınız çalışmalar ile dikkat çeken, önder ve örnek olan, yeni projeler üreten bir kurul olarak bizleri mutlu etmektedir. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak adınızın geçeceği ve sektörlerimizin kalkınma ve gelişmesine fayda sağlayacak her türlü projede yer almaya, bu yöndeki çalışmalara destek olmaya hazır olduğumuzu belirtir, başarılarınızın devam etmesini dilerim" dedi.

Fuarcılık sektörünün önündeki engellerin kaldırılması, gelişimi ve öneminin artırılması amacıyla sektörel fuarcılığa önem verdiklerini belirten TOBB Fuarcılık Meclisi Başkanı ve Tüyap Genel Müdür Yardımcısı Cihat Alagöz; "Günümüzde bir şehrin ekonomik gelişiminin yanı sıra sosyal gelişmesinin önünde fuarcılığın önemli yere sahiptir. Sektörel anlamda Ankara, İzmir, Gaziantep vs. gibi birçok ilde başlatacağımız fuarcılık faaliyetleri ile potansiyel müşteri kitlesine hitap ederek profesyonel ziyaretçi profiline hitap edebileceğimiz inanıyorum. Sektörel fuarların oluşumunda amacımız uluslar arası ikili iş görüşmeleri etkinliğinin güçlendirilerek, daha fazla katılımcı ülke ve firma sayısına ulaşmak, yabancı firmaların fuarda stant açarak yer almasını sağlamak ve bu sayede fuarlarımızı uluslar arası düzeye taşımaktır."dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın Tso Başkanı Çakır'dan, Tüyap Genel Müdür Yardımcısı Alagöz'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement