Bartınlı Judocular Milli Takım Kampına Çağrıldı - Son Dakika
Yerel

Bartınlı Judocular Milli Takım Kampına Çağrıldı

Bartınlı Judocular Milli Takım Kampına Çağrıldı

Bartın’da katıldıkları müsabakalarda başarılı sonuçlar elde eden Judo sporcuları Sevcan Yılmaz ve Hasret Bozkurt milli takım kampına davet edildi.

05.06.2015 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da katıldıkları müsabakalarda başarılı sonuçlar elde eden Judo sporcuları Sevcan Yılmaz ve Hasret Bozkurt milli takım kampına davet edildi.

Bartınlı Judo sporcuları Sevcan Yılmaz ve Hasret Bozkurt 10 - 23 Haziran tarihleri arasında Kocaeli'de yapılacak olan Judo Milli Takım kampına çağrıldı. 26 - 27 - 28 Haziran 2015 tarihlerinde Sırbistan' da yapılacak olan Yıldızlar Balkan Şampiyonasında Sevcan'ın 52 kiloda ülkeyi temsil edeceğini söyleyen Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Mustafa Uykan, " Türkiye'de katıldıkları müsabakalarda kendilerini gösteren ve yüksek dereceler yapan ilimiz sporcuları artık sadece ilimizi değil ülkemizi de temsil ediyorlar" dedi.

Hedeflerinin gitti gide büyüdüğünü de anlatan Uykan şöyle devam etti:

"İnşallah yurt dışında da sporcumuz ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ederek dereceyle dönecektir. Desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ali Özdemir'e, Judo İl Temsilcim Recep Kösedağı'na, Sporcularımın ailelerine ve bu başarıyı yakalayan sporcularıma teşekkür ediyorum"

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir ise yaptığı açıklamada, şöyle konuştu: "Sporcularımız bizi şaşırtmadı. Türkiye'de yaptıkları dereceler göz önünde. Hak ettikleri yerlere yavaş yavaş ulaşıyorlar. Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Antrenörümüz Mustafa Uykan ve sporcularımıza Avrupa yolunda başarılar diliyorum." - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartınlı Judocular Milli Takım Kampına Çağrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement