Bartınspor'a Azeri Golcü - Son Dakika
Yerel

Bartınspor'a Azeri Golcü

Bartınspor\'a Azeri Golcü

2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Bartınspor, Azerbaycan 1. Lig ekiplerinde Şemkir takımında forma giyen İlham Allahverdiyev’i kadrosuna kattı.

25.08.2016 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Bartınspor, Azerbaycan 1. Lig ekiplerinde Şemkir takımında forma giyen İlham Allahverdiyev'i kadrosuna kattı.

İmza töreninde konuşan İlham Allahverdiyev Bartınspor'la anlaştığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Transfer de tercihini Bartınspor'dan yana kullandığını belirten İlham Allahverdiyev, " Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Bu sene şampiyon oluruz" dedi.

"Takıma faydalı olacak"

Bartınspor Kulüp Başkanı Mehmet Bulut imza töreninde yaptığı konuşmada kupa maçında taraftarların stadı doldurması gerektiğini belirtti. Bulut, "Bartın'a bir sözümüz var. O sözümüzü gerçekleştirme adına yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber gecemize gündüzümüze kattık. Gece gündüz demeden transferlerimize devam ediyoruz. Kardeş ülkemiz Azerbaycan 1. Liginde transfer ettiğimiz gol kralı İlham Allahverdiyev bu sene Bartın'a çok şey katacağına inanıyoruz. İlham kardeşimiz Bartıspor'a çok faydalı olacağına inanıyoruz. Allah utandırmasın diyoruz" diye konuştu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartınspor'a Azeri Golcü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement