Bartomeu: Messi, Barça'da Mutlu! - Son Dakika
Spor

Bartomeu: Messi, Barça'da Mutlu!

Bartomeu: Messi, Barça\'da Mutlu!

Katalan ekibi, son günlerde Messi'nin kulüpten ayrılacağı dedikodularıyla çalkalanıyor.

21.11.2014 00:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, Lionel Messi'nin babasının yıldız oyuncunun Camp Nou'da kalmak istediği konusunda garanti verdiğini söyledi.

Arjantinli süperstara İspanya'da vergi soruşturması açılsa da, Jorge Messi oğlunun Barcelona'da mutlu olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Messi'nin kalmak için yeni bir sözleşme istediği söylentilerini de yalanlayan Bartomeu, 8TV'ye verdiği demeçte, "Leo, burada gerçekten çok mutlu. Babasıyla yaptığımız görüşmede de bunun altını çizdi. Hem bizden yeni bir sözleşme talebinde de bulunmadılar. O, üzerindeki bu kadar baskıya rağmen kulüpteki herkese yardımcı olmaya çalışıyor. Guardiola da birkaç sene önce bunu dile getirmişti. Çünkü burada mutlu ve burayı seviyor." dedi.

Son yıllarda sürekli Arjantinli'nin form durumu ve kondisyonu tartışma konusu olurken, Katalan yönetici, Messi'nin halen dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu vurgulayarak, "Rekorlarından çok bu sakatlık ve formsuzluğuyla ilgileniyorlar. Saha içinde onu yenemedikleri için, saha dışı oyunlarla bunu başarmaya çalışıyorlar." şeklinde konuştu.

Arjantin ile Dünya Kupası'nda final oynayan Messi, bu sezon oynadığı 15 maçta 11 gol attı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bartomeu: Messi, Barça'da Mutlu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement