Barzani, Hdp Heyeti ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Barzani, Hdp Heyeti ile Görüştü

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ başkanlığındaki HDP heyeti ile görüştü.

10.12.2015 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ başkanlığındaki HDP heyeti ile görüştü.

Barzani'nin konakladığı otelde gerçekleşen görüşmede, Yüksekdağ'ın yanı sıra Ağrı Milletvekili Leyla Zana, Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, Mersin Milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk ve HDP Genel Başkan Yardımcısı Nazmi Gür yer aldı.

Görüntü alınmasının ardından basına kapalı devam eden görüşme, 1 saatten fazla sürdü.

Gazetecilerin HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın, "parti içinde Erdoğan sevdalısı vekiller olduğu" yönündeki sözlerinin hatırlatılarak, değerlendirmesi sorulan HDP Mersin Milletvekili Fırat, "Onu bana değil, söyleyene sormanız lazım. Buna bir şey söylemeyeceğim" karşılığını verdi.

" Suriye'deki durum değerlendirildi"

Öte yandan görüşmeye ilişkin HDP'den yapılan yazılı açıklamada, "Görüşmede bölgede yaşanan gelişmeler, Suriye'deki durum, IŞİD tehdidi, Kürtler arası dayanışma ve işbirliği konuları değerlendirildi" ifadesine yer verildi.

Barzani, Hdp Heyeti ile Görüştü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Barzani, Hdp Heyeti ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İnegöl'deki mobilya fabrikasında çıkan yangın söndürülüyor
    10:34 İnegöl'deki mobilya fabrikasında çıkan yangın söndürülüyor

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren bir mobilya fabrikasında çıkan yangının söndürülmesi için çalışma başlatıldı. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın, ilçenin birçok noktasından görülen yoğun dumanla birlikte etkisini sürdürüyor.

  • Adana'da bir dergi binasında iki kadını bıçaklayan şüpheli tutuklandı
    10:34 Adana'da bir dergi binasında iki kadını bıçaklayan şüpheli tutuklandı

    Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan bir dergi binasına girerek tartıştığı iki kadını bıçaklayan Betül A., tutuklandı. Şüphelinin daha önce de mala zarar verme ve yaralama suçlarından kaydı bulunuyor. Yaralanan kadınlar ise hastaneden taburcu edildi.

  • Kırklareli'nde Jandarma Ekipleri Kaplumbağaları Doğal Yaşam Alanına Bıraktı
    10:34 Kırklareli'nde Jandarma Ekipleri Kaplumbağaları Doğal Yaşam Alanına Bıraktı

    Kırklareli'nde İl Jandarma Komutanlığı HAYDİ ekipleri, Kavaklı beldesi yakınlarında devriye faaliyeti sırasında karayolunda 2 kaplumbağa tespit etti. Ekipler, kaplumbağaları yol üzerinden alarak doğal yaşam alanlarına bıraktı.

  • Kargo firması şubesine operasyon: 120 binden fazla hap ele geçirildi
    10:34 Kargo firması şubesine operasyon: 120 binden fazla hap ele geçirildi

    İzmir'in Bornova ilçesinde bir kargo firmasının şubesine gerçekleştirilen operasyonda, 120 bin 800 yeşil reçeteye tabi uyuşturucu etkili hap ele geçirildi. İzmir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından İzmir'e yüklü miktarda yeşil reçeteye tabi hap getirileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Bir kargo firmasının Bornova ilçesindeki şubesine sevkiyatı gerçekleşeceği bilgisi üzerine bölgeye giden ekipler, sevkiyat esnasında 1 şüpheliyi suçüstü yakaladı. Yapılan incelemede 120 bin 800 adet yeşil reçeteye tabi uyuşturucu etkili hap ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

  • Aydın-İzmir Otoyolunda Yağ Dökülmesi Nedeniyle Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    10:34 Aydın-İzmir Otoyolunda Yağ Dökülmesi Nedeniyle Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Aydın-İzmir otoyolunun bir bölümüne bir kamyondan dökülen yağ nedeniyle trafik kapatıldı. Araçlar Aydın-İzmir karayoluna yönlendirilirken, otoban kavşağından İncirliova girişine kadar uzun araç kuyrukları oluştu. Temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından otoyolun trafiğe açılacağı belirtildi.

  • Adana'da Hamile Kadın Elektrikli Bisiklet Kazasında Hayatını Kaybetti
    10:33 Adana'da Hamile Kadın Elektrikli Bisiklet Kazasında Hayatını Kaybetti

    Adana'nın Yüreğir ilçesinde 9 aylık hamile bir kadın, elektrikli bisikletten düşerek yolcu otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili gözaltına alınan otobüs şoförü tutuklandı. Bebeği ise hastanede gözlem altında tutuluyor.

  • CHP Gençlik Buluşması'nda Özgür Özel'den gençlere ve bilime vurgu
    10:31 CHP Gençlik Buluşması'nda Özgür Özel'den gençlere ve bilime vurgu

    Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu'nun düzenlediği Gençlik Buluşması'na katıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in konuşmacı olarak yer aldığı toplantıda Özel, CHP'nin seçimlerdeki başarısının kaynağının gençler, eşit temsil ve bilim olduğunu ifade etti.


Advertisement