Barzani Net Mesaj Verdi: Bedeli Ne Olursa Olsun Kerkük'ü Koruyacağız - Son Dakika
Güncel

Barzani Net Mesaj Verdi: Bedeli Ne Olursa Olsun Kerkük'ü Koruyacağız

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi lideri Mesud Barzani, bedeli ne olursa olsun Kerkük'ün korunarak düşmanların eline geçmeyeceğini bildirdi.

22.10.2016 14:13  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi lideri Barzani, IŞİD'in dün Kerkük'e düzenlediği saldırıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

"21 Ekim'de Kerkük'te düzenlenen saldırıya karşı koyan güvenlik güçlerine ve yardımlarından dolayı Kerkük halkına teşekkür ediyor, terör saldırısında şehit düşenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Bu saldırı teröristlerin, cephede peşmerge karşısında aldıkları yenilginin beyhude çabasıdır. Bununla birlikte Kerküklü vatandaşları ve tüm Kürdistan halkını temin ederim ki Yüce Allah'ın desteği, güçlü bir irade, peşmergenin birliği ve kamuyoyla birlikte teröristlere karşı durup tüm çabalarını yenilgiye uğratacağız."

"SİVİLLERİN ZARAR GÖRMEMESİ İÇİN ÖNLEMLER ALINDI"

Saldırının başlamasıyla birlikte durumu kontrol altına almaları için Başkan Yardımcısı, Kerkük Valisi ve ilgili yetkilileri görevlendirdiğini belirten Başkan Barzani, vatandaşlara zarar gelmemesi için yetkililerin her türlü önlemi aldıklarını ifade etti.

"BEDELİ NE OLURSA OLSUN İZİN VERİLMEYECEK"

Barzani mesajının sonunda, "Bedeli ne olursa olsun Kerkük korunup düşmanların eline geçmesine izin verilmeyecektir" ifadesini kullandı.

Barzani Net Mesaj Verdi: Bedeli Ne Olursa Olsun Kerkük\'ü Koruyacağız

Son Dakika Güncel Barzani Net Mesaj Verdi: Bedeli Ne Olursa Olsun Kerkük'ü Koruyacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement