Baş'tan Yeni'ye Tepki - Son Dakika
Yerel

Baş'tan Yeni'ye Tepki

Baş\'tan Yeni\'ye Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye yönelik eleştiride bulunan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’ye tepki gösterdi.

21.05.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye yönelik eleştiride bulunan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni'ye tepki gösterdi.

Baş, yaptığı açıklamada, Fikret Yeni'ye yönelik olarak, "Adanalının seçmiş olduğu Büyükşehir Belediye Başkanı'na karşı kullandığın kirli dilin de bir karşılığı olmalı. 'Meydanı boş buldun' ifadesi ne demek? Milli iradeyi sızlatan haksız, hukuksuz, adaletsiz uygulamalarınız Adanalıların vicdanında hapsolunmuşken, milli irade sonucunu mu tehdit ediyorsunuz? Halkımız nezdinde asla hüsnükabul görmeyecek bu zihniyeti şiddetle, nefretle kınıyorum. Hukukçu kimliği olan biri, halka örnek olmalı ve haddini de bilmelidir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Mayıs'ta miting yapacağı Uğur Mumcu Meydanı'nda daha önce başvuran bir siyasi partinin miting yapacağını ifade eden Baş, "Sayın Sözlü, halkımıza tercüman olarak cumhurbaşkanını 7 Haziran'dan sonra Adana'ya yakışır şekilde karşılayacaklarını ifade etmiştir. Hepsi bu. Bu ifadeden rahatsız olacak ne var? Hem; yatırımda 5. sıradan 27. sıralara gerilettirdiğiniz ve dip yaptırdığınız Adana'da Cumhurbaşkanı hangi toplu açılışları gerçekleştirecek?" ifadesini kullandı.

Baş, açıklamasında daha sonra şunları dile getirdi:

"Ey Fikret Yeni, elini vicdanına koy. Cumhurbaşkanı AKP'ye oy toplamak için mi yoksa açılış için mi geliyor? Yoksa, Sayın Hüseyin Sözlü'nün, sizin iktidar gücüyle 13 yılda yapamadığınız, üç şeritli otobana dönüşen Kızıldağ yayla yolunu mu açmaya gelecek? Veya, sizin 4 yıl önce 40 milyona ihale edip yapamadığınız ama Sayın Hüseyin Sözlü'nün 7.5 milyon liraya yaptırdığı Göller Yaylası Su Projesi'ni mi açmaya gelecek? ya da, 800 kilometre kanalizasyon ve kolektör yatırımlarının, devasa altyapı projelerinin açılışını mı yapacak? İki dönemdir belediyeniz döneminde yapılmayan Sarıçam Deresi Islah Projesi'ni mi açmaya gelecek? Köprü projelerinde kurdele mi kesecek? Yoksa 13 yılda iktidar gücüyle, devletin, belediyelerinizin tüm imkanlarıyla yaptırmadığınız, yaptıramadığınız ve atlarla bile gidemediğiniz patikalarda başlatılan asfalt yolları mı açmaya gelecek? İlk kez suya kavuşan köylülerin sevincini mi paylaşacak? İhalesi yapılan 1.100 kilometrelik yolları mı açacak? Söyleyin Allah aşkına; cumhurbaşkanı daha sayamadığımız hangi hizmetleri açmaya gelecek? Cumhurbaşkanı, seçimin hakkaniyeti, adaleti açısından açılışları 7 Haziran'dan sonra yapsa ne olur? 7 Haziran'dan sonraki günler Allah'ın günleri değil mi?" - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baş'tan Yeni'ye Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement