Baş: "Verdiğimiz Kredilerde Dönüşler Çok Güzel" - Son Dakika
Yerel

Baş: "Verdiğimiz Kredilerde Dönüşler Çok Güzel"

Baş: "Verdiğimiz Kredilerde Dönüşler Çok Güzel"

Ordu’nun Fatsa İlçesi Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, yıllık yüzde 4 faizle esnafa kredi verdiklerini, kredilerde geri dönüşlerin çok iyi olduğunu söyledi.

01.07.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa İlçesi Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, yıllık yüzde 4 faizle esnafa kredi verdiklerini, kredilerde geri dönüşlerin çok iyi olduğunu söyledi.

Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yıllık yüzde 4 gibi rakamlarla esnaflarımıza kredilerimizi veriyoruz. Verdiğimizi kredilerde dönüşler ise Fatsa ilçesi olarak gerçekten çok güzel. Bu sayede Karadeniz Bölgesi'nde önemli derecede güce sahibiz. Fatsalı esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok duyarlılar. Esnaflarımızın kredi talepleri devam ediyor. Bizler de esnaflarımıza gerekli koşulları oluşturdukları takdirde kredilerini veriyoruz. Krediyi kullanacak esnafın çok dikkatli olması ve kredilerin yatırım amaçlı kullanmalarını kendilerine tavsiye ediyorum. Fatsa çok büyüdü ve gün geçtikçe de büyümeye devam ediyor. Bu anlamda ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Bizler de elimizden gelen desteği kooperatif olarak vermeye hazırız. Yeni bir hizmet binasını ilçemize kazandırdık. Biz, kooperatif olarak Türkiye genelinde ilk 50'lerde ve bölgemizde de birinci sırada yer alıyoruz. Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin illeri arasındaki bölgenin lideri olmanın başarısı bizi gururlandırıyor" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baş: 'Verdiğimiz Kredilerde Dönüşler Çok Güzel' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement