Başakşehir'den Bir Beraberlik Daha... 0-0 - Son Dakika
Spor

Başakşehir'den Bir Beraberlik Daha... 0-0

Başakşehir\'den Bir Beraberlik Daha... 0-0

Üst üste alınan 4 beraberliğin ardından geçen hafta Akhisar'a patlayarak rakibini farklı mağlup eden Başakşehir yine özüne dönerek Konyaspor karşısında 5. beraberliğini aldı.

18.10.2014 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 6. hafta mücadelesinde kötü günler geçiren Torku Konyaspor, sahasında beraberlikler takımı İstanbul Başakşehir'i konuk etti.

Karşılaşmaya etkili başlayan Başakşehir, ilk dakikalarda rakip kalede yoğun bir baskı kurdu. 6. dakikada Doka ile bir topu direkten dönen konuk ekip, iki dakika sonra ise bu sefer Semih'in yakın mesafeden şutunda kaleci Kaya'yı geçmeyi başaramadı.

Maçın çeyreği geride kalırken ev sahibi Konyaspor oyunu dengelemeyi başarsa da 24. dakikada kalesinde yine çok büyük tehlike atlattı. Visca'nın pasıyla ceza sahasına süzülen Semih, kaleciyi geçerek topu kaleye gönderdi ancak gerilerden gelen Selim son anda topu çizgiden çıkardı.

İkinci yarıya taraflar daha temkinli başladı. Çoğunluğu orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta denge ikinci yarıda da bozulmadı ve 1'er puan paylaşıldı. Bu sonuçla, Başakşehir 6. maçında 5. beraberliğini alırken, Konyaspor ise ilk 6 maç sonunda 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Başakşehir'den Bir Beraberlik Daha... 0-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement