Başakşehir Heyetinden Malazgirt Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başakşehir Heyetinden Malazgirt Belediyesine Ziyaret

Başakşehir Heyetinden Malazgirt Belediyesine Ziyaret

MUŞ (İHA) – İstanbul’un Başakşehir Belediyesinden bir heyet, kardeş belediye oldukları Muş’un Malazgirt Belediyesini ziyaret ettiler.

20.02.2017 10:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUŞ (İHA) – İstanbul'un Başakşehir Belediyesinden bir heyet, kardeş belediye oldukları Muş'un Malazgirt Belediyesini ziyaret ettiler.

Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, Başakşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Muhammed Tayyip Tanrıkulu, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, Başakşehir Belediyesi Satın Alma Sorumlusu Muhlis Özkan, Başakşehir İnşaat Yüksek Mühendisi Nihat Toprak ve Başakşehir Belediyesi çalışanı Turan Çakar ile birlikte ilçedeki hizmet noktalarını gezdiler. Başakşehir Belediyesi, 'kardeş belediye' kapsamında Malazgirt Belediyesine belediyecilik hizmetleri konusunda deneyimlerini paylaşarak, destek olacağı belirtildi.

Malazgirt ilçesinin hem tarihi hem de şirin bir yerleşim yeri olduğunu belirten Başakşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Muhammed Tayyip Tanrıkulu, burada bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirdi. Tanrıkulu, "Malazgirt çok tarihi bir ilçe. Fakat yıllarca yerel yönetimler tarafından hep ikinci plana itilmiş. Neredeyse hiç Malazgirt halkı için hizmet yapılmamış. Allah nasip ederse, havalar ısınır ısınmaz kardeş belediyemizle birlikte çok yeniliklere imza atmayı düşünüyoruz. Bugün bu şirin ilçede olmamızın tek sebebi, buradaki vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru içindir. Buradaki eksikleri tek tek tespit edip Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Soner Kırlı ile birlikte çözüm üretmenin gayreti içinde olacağız. Teknik eleman, proje, araç takviyesi ve maddi desteğe kadar her konuda kardeş belediyemize destek olacağız. Malazgirtli kardeşlerimiz içini ferah tutsun. Eksik kalmış tüm belediye hizmetleri Başkan Vekilimiz Sayın Soner Kırlı ile birlikte ivedilikle çözülecektir" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malazgirt Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı ise, "Kardeş belediyemiz ile birlikte belediyemizin tüm sorunlarını ivedilikyle çözmek için bugün ilk adımlar atılmıştır. Öncelikle kardeş belediyemiz İstanbul Başakşehir Belediyesi Başkanı Sayın Mevlüt Uysal Beye çok teşekkür ediyorum. Ekibini buraya göndererek, birlikte mevcut belediyemizin eksiklerini yerinde tespit ettik. Biz belediyemizin eksiklerini ayrıntılı raporlarla kardeş belediyemiz yetkililerine sunduk. Kardeş belediyemiz yetkileri ile birlikte havalar ısınır ısınmaz, ilçenin belediyecilik adına eksik kalmış hizmetlerini ivedilikle yapmaya çalışacağız. Bilindiği üzere araç ve gereçlerimizde çok sıkıntılar yaşadık. Çok sert geçen kış aylarında yetersiz kalan araçları kiralama yolu ile alarak hizmete devam ettik. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen, yine vatandaşımızı mağdur etmedik. Vatandaşlarımız rahat olsun. Artık belediyede hizmet zamanı" ifadelerini kullandı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başakşehir Heyetinden Malazgirt Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement