Başakşehir Olmasa Beşiktaş Ligi Bitirecek" - Son Dakika
Spor

Başakşehir Olmasa Beşiktaş Ligi Bitirecek"

Başakşehir Olmasa Beşiktaş Ligi Bitirecek"

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle: Başkanından oyuncusuna kadar bu işten herkes sorumludur.

19.02.2017 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:



Başkanından oyuncusuna kadar bu işten herkes sorumludur. Bu takım kısır bir takım. Teşhis ve tedavi belli. Bir 10 numara bulamıyor musun? Bir tane 10 numara bul bir tane. Duran kullansın. Geriye gelmesin. Niye taraftar gelsin diye kimse söylenmesin. Bu oyuna kimse gelmez. Daha Beşiktaş ve Galatasaray'a gitmedin. Fenerbahçe, Aragones dışında son 5 haftayı hep görmüştür. Baharı görmeden şampiyonluktan kopuyorsun. Fenerbahçe'nin havası karardı. Fenerbahçe'nin 20 yaşında oyuncusu yok.



TARAFTAR NEDEN GELSİN



Hepsi tecrübeli ve milli takım oyuncusu. O kadar panik halinde oynuyolar ki... İştah ve coşkuyla telaşı karıştırıyorlar. Elinde Ziraat Türkiye Kupası ile Avrupa kaldı. Transfer yapamayıp, oyuncu satamamışsınız. Neden gelsin taraftar. Fenerbahçe teknik direktör konusunda hep hata yaptı. Sezon açılışından sonra Advocaat geldi. Basketbola seyirci neden geliyor. Fenerbahçe Basketbol takımı Avrupa'da ilk üçtedir. Bugün insanlara basket maçı stadyumda oynanacak desen en az 30 bin kişi gelir. Maçı stadda izleyenler hayatından en az 3 saat kaybetti. Liderler çevrelerini doğru bulmalı. Birçok Fenerbahçeli mutsuz. Futbol takımıyla yaşananları hayretle izliyorum. Bu seyirci Türkiye'ye çok bile...



TRANSFER YAPAMADINIZ



Önümüzdeki yıl transferle ilgili havuzunuzda 5 oyuncu var mı? Devre arası oyuncu alamadın, satamadın... İyi takımlar iyi gitmedikleri zaman çözülürler. Bu kadro 37 puanlık kadro değil. Beşiktaş'ın daha iyi kadrosu ve teknik adamı var. Beşiktaş mağlup oldu geçen hafta ama en çok kazançlı takım oldu.



BEŞİKTAŞLILAR BİR YERİNE İKİ KOŞACAK



Beşiktaşlılar bu akşam bir koşacağına iki koşacak. Fenerbahçe ile puan farkı 10'a çıkacak. Haftaya da Beşiktaş, Galatasaray'ı yenerse iki takımın da düşüşü devam edecektir. Belki Başakşehir zorlar.



KİLOMETRE HESABIYAPMAYI BIRAKSINLAR



Yorumcularda hatta yöneticilerde moda olan bişey çıktı. Kilometre hesaplıyor herkes. Fenerbahçe bugün 180 kilometre koşsa ne olurdu? Bu kilometre olayını bırakalım. Kalecinin yürümesini bile yazıyorlar. Galatasaray, Akhisar'ı yenerken 108 kilometre koşmuş, Rize ile berabere kalmış 118 kilometre koşmuş. Önce iyi oyuncuyu oynat. Bırakın kilometre hesabını...



FAVORİM BEŞİKTAŞ



Bana maçtan sonra ve sezon sonunda lazım. Beşiktaş benim için sezonun ilk haftasında favoriydi. Şimdi de favori. Gelecek sezon da favorimdir... Beşiktaş iyi koşan takım, yetenekli takım. Üç tane televizyon koy. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçı olsun Beşiktaş'ı izlerim. Puan durumuna bak Beşiktaş zirvede. Başakşehir olmasa ligi bitirecekler.



Kaynak: Sporvadisi.com



Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Başakşehir Olmasa Beşiktaş Ligi Bitirecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement