Başakşehir Stadı'nın Açılış Töreninde Fatih Terim'in Gözleri Doldu - Son Dakika
Spor

Başakşehir Stadı'nın Açılış Töreninde Fatih Terim'in Gözleri Doldu

İstanbul Başakşehir stadının açılış töreninde Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarının ardından bir konuşma yapan Fatih Terim'in bu jest karşısında oldukça duygulandı.

27.07.2014 08:42  Güncelleme: 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Başakşehir stadının açılış töreninde Başbakan Erdoğan, stadın adının Fatih Terim Başakşehir stadı olacağını açıkladı. Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarının ardından bir konuşma yapan Fatih Terim'in bu jest karşısında oldukça duygulandığı gözlendi.

ERDOĞAN'DAN TERİM'E BÜYÜK JEST

Erdoğan, "Fatih Hocamızla yeni bir maraton başladı. Nasıl ki Milli Takımdaki oyunculuğunda başarılara imza attıysa, inşallah şimdi de teknik direktör olarak bu başarılara imza atacağına inanıyorum. Yönetimle de görüştük, bu stadımızın adını 'Başakşehir Fatih Terim Stadyumu koyalım' dedik. Hayırlı olsun diyorum" dedi. Erdoğan'ın konuşmasının ardından, sahneye stadın 'Fatih Terim Stadyumu' yazılı tabelası getirildi.

"ÇOK MUTLUYUM"

Kısa bir konuşma yapan Fatih Terim, "Ülkemin daha iyi tanınması için çok çabaladım, çok uğraştım. Ülkenin ismini en güzel yere yazdırmak için çok emek verdim. Ancak bugün hakikaten çok değişik duygular yaşıyorum şu anda. Hakikaten çok mutluyum. 45 senemi futbola verdim ve bir insanın yaşarken böyle güzel, böyle özel stadyuma adının verilmesinin ne manaya geldiğini anlayacak kadar da tecrübeliyim ve insanım. O yüzden Sayın Başbakanıma teşekkür ediyorum. Benden hiçbir zaman samimiyetini ve dostluğunu esirgemediği için de çok teşekkür ederim. Emeği geçenlere bir futbol adamı olarak teşekkürlerimi, sevgilerimi sunuyorum. İnanıyorum ki Başakşehir hepimizin katkısıyla layık olduğu yere gelecektir" dedi.

TERİM'İN GÖZLERİ DOLDU

Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarının ardından bir konuşma yapan Fatih Terim'in bu jest karşısında oldukça duygulandığı gözlendi.




Başakşehir Stadı\'nın Açılış Töreninde Fatih Terim\'in Gözleri Doldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Başakşehir Stadı'nın Açılış Töreninde Fatih Terim'in Gözleri Doldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • mehmet: ben artık fatih terimigs başına gelmesini istemiyorum, sadece gs şampiyo yaptı başka bi başarısı yok 8 14 Yanıtla
  • elbistanlı46: Hoca ismin stada verildi diye fazla heyecanlanma birde sakın başbakan ve akp nin aleyhine konuşma ismini anınıda silerler Hakan Şükürü hatırla ona göre hareket et. 4 3 Yanıtla
  • Adana Demirsporlu: Adana 5 Ocak Stadyumunu Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu yaptılar artık gerek kalmadı indirin o tabelayı Adananın stadyumun adı 5 Ocak tır! 0 0 Yanıtla

Advertisement