Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Başaran, Performanstan Memnun - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Başaran, Performanstan Memnun

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Başaran, Performanstan Memnun

Aydınspor 1923'ün çiçeği burnunda Teknik Direktörü Mehmet Akif Başaran, takımının Adnan Menderes Stadındaki antrenmanında ilk kez sahaya çıktı.

12.09.2014 18:02  Güncelleme: 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün çiçeği burnunda teknik direktörü Mehmet Akif Başaran takımının Adnan Menderes Stadı'ndaki antrenmanında ilk kez sahaya çıktı.

Futbolcuların yaptığı çift kale maç antrenmanında sürekli sahada yer alan Başaran, sık sık oyuncularını uyardı. As takımda ilk yarıda 4-4-2'yi, ikinci yarıda ise 4-2-3-1'i deneyen Mehmet Akif Başaran, oyuncularıyla yakından ilgilendi. Antrenmanı Başkan Özgür Keskin ile birlikte çok sayıda yönetici izlerken, siyah-beyazlı ekibin az sayıda taraftarı da tribünde yerini aldı. Futbolcuların hırsı ise göz doldurdu. Siyah-beyazlı ekibin taraftarları da ilk antrenmanda Başaran'a baklava ikramında bulundu.

Antrenman sonrası bir açıklama yapan Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Mehmet Akif Başaran, takımının beklediği gibi çıktığını belirterek şunları söyledi: "Elimizde yetenekli oyuncular var.Ancak, 30 kişilik kadrodan 17'si sezon başı kampı görmemiş. Bu bizim için büyük bir handikap. Oyuncu kalitemiz iyi durumda. Oyuna yön verebilen bir oyuncu kitlemiz var" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Başaran, Performanstan Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement