Başarılı Atlet Bayram, 'Cumhuriyet Koşusu'na Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Başarılı Atlet Bayram, 'Cumhuriyet Koşusu'na Hazırlanıyor

Başarılı Atlet Bayram, \'Cumhuriyet Koşusu\'na Hazırlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atleti Ahmet Bayram, Artvin ve İstanbul’da düzenlenecek olan Cumhuriyet Koşularında yarışmaya hazırlanıyor.

25.10.2016 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarılı atleti Ahmet Bayram, Artvin ve İstanbul'da düzenlenecek olan Cumhuriyet Koşularında yarışmaya hazırlanıyor.

Maraton koşularında elde ettiği başarılara yenisini eklemek isteyen Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarılı sporcusu Ahmet Bayram, Artvin de ilk kez düzenlenecek olan Arhavi-Mençuna ve 30 Ekim'de İstanbul Zeytinburnu'nda düzenlenecek olan Cumhuriyet Koşularına katılacak. Büyükşehir Belediyespor'un formasını en iyi şekilde temsil edeceğinin altını çizen Bayram, "Artvin ve İstanbul'da düzenlenecek olan yarışlarda Manisa'mızı en iyi şekilde temsil edeceğim. İnşallah bu yarışlardan güzel bir zaferle şehrimize döneceğim. Bu anlamda bana verilen destekler nedeniyle de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Ahmet Bayram'ın yeşil beyazlı formayla yeni başarılara imza atacağına inandığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş ise, "Başarılı sporcumuz Ahmet Bayram'ın Artvin ve İstanbul'da düzenlenecek olan Cumhuriyet Koşuları'nda kentimizi ve takımımızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Geçmişte aldığı madalyalarla da ne kadar başarılı bir sporcu olduğunu gösterdi. Biz de kulübü olarak kendisine başarılar diliyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Atlet Bayram, 'Cumhuriyet Koşusu'na Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement