Başarılı Daire Başkanı Mustafa Altuğ Atalay, Kütahya'da AK Parti'den Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Başarılı Daire Başkanı Mustafa Altuğ Atalay, Kütahya'da AK Parti'den Aday Adayı

Başarılı Daire Başkanı Mustafa Altuğ Atalay, Kütahya\'da AK Parti\'den Aday Adayı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Balıkçılık Yapıları Daire Başkanı Dr.

01.11.2013 23:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Balıkçılık Yapıları Daire Başkanı Dr. Mustafa Altuğ Atalay, AK Parti'den Kütahya Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Kütahya'da yapımış olduğu hizmetler ve yürütmüş olduğu başarılı projeler sebebiyle, Tarım Bakanı'ndan ve Kütahya valilerinden takdirname ve teşekkürler alan Dr. Atalay, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için aday adaylığı evraklarını İl Başkanlığı'na teslim ettiğini dile getirdi.

Atalay, Kütahya ile ilgili hazırladığını projeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağını ifade etti.

MUSTAFA ALTUĞ ATALAY'IN BİYOGRAFİSİ

"1972 yılında Kütahya 'da doğdu. İlk ve ortaöğretimini Abdurrahman Paşa ilköğretim Okulunda, liseyi Kütahya Lisesinde tamamladı. 1993 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesinden mezun oldu. 1996 yılında Dumlupınar Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olarak çalışma hayatına başladı. Aynı yıl Su Ürünleri Program Başkanlığı görevine getirildi. 1998-2002 yılları arasında Gediz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. Süleyman Demirel Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisansını tamamladı. 2002 yılında Üniversitedeki görevinden takdirname alarak ayrılarak, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Kütahya Tarım İl Müdürlüğü'nde sırasıyla Yüksek Mühendis, Şube Müdürü, İl Müdür Yardımcısı, ardından da Tarım İl Müdürü Vekili olarak memuriyet hayatının 16 yılını Kütahya'da tamamladı. 2010 yılında Japonya, Kagoshima Üniversitesi'nde Kaynak Yönetimi ile ilgili kısa süreli eğitim aldı. Kütahya'da yapımış olduğu hizmetler ve yürütmüş olduğu başarılı projeler gerekçesiyle, Tarım Bakanından ve Kütahya Valilerinden Takdirname ve Teşekkürler alan Atalay, 2011 yılında Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü'nün kurulmasıyla Ankara'da Kaynak Yönetimi ve Balıkçı Yapıları Daire Başkanı görevine getirildi ve halen aynı görevi yürütmektedir. Akademik çalışmaları sırasında su ürünleri ve farklı konularda yurtdışı ve yurtiçinde makaleler yayımlamış ve birçok yurtdışı eğitime katılmış olan Dr. Mustafa Altuğ Atalay, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır." - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Daire Başkanı Mustafa Altuğ Atalay, Kütahya'da AK Parti'den Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement