Başarılı Engelli Kursiyerlere Umre Yolculuğu - Son Dakika
Yerel

Başarılı Engelli Kursiyerlere Umre Yolculuğu

Başarılı Engelli Kursiyerlere Umre Yolculuğu

Yozgat'ta, engellilere yönelik ücretsiz açılan ÖMSS Kursuna katılan 100 kursiyerden başarılı olanların Umre'ye gönderilmesi planlanıyor.

21.11.2013 17:45  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Eğitim Müdürlüğü, Yozgat Belediyesi ve İç Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği tarafından, ücretsiz olarak düzenlenen ÖMSS Kursu'na 100 kursiyer katıldı.

Kursun ilk gününde Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ve İç Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Hamide Taşarslan Erdil, kursiyerleri ziyaret etti.

Erdil, gazetecilere yaptığı açıklamada, tarihi Yozgat Lisesi'nde akşam 17.30-21.00 saatleri arasında verilen kurs sonunda katıldığı sınavda başarılı olan engellileri Umre ziyareti ile ödüllendirmeyi planladıklarını söyledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi, Yozgat Belediyesi ve derneklerinin girişimleri ile ilk kursu geçen yıl açtıklarını hatırlatan Erdil, "Geçen sene Türkiye 18'incimiz vardı, bu sene 80'in üzerinde puan alan arkadaşlarımızı hayırsever işadamları ile görüşüp Umre ziyareti ile ödüllendireceğim." dedi.

Erdil, 6 öğretmen tarafından verilen kursların 25 Nisan'a kadar devam etmesinin planlandığını belirtti.

Belediye Başkanı Başer de geçen yıl kursa katılan 60 kişiden 47'sinin memur olma hakkı kazandığını belirterek, bu yıl da aynı başarıyı beklediklerini ifade etti. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başarılı Engelli Kursiyerlere Umre Yolculuğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement