Başarılı Öğrenciler Kaymakam Nazlı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başarılı Öğrenciler Kaymakam Nazlı'yı Ziyaret Etti

"Bu Benim Eserim" proje yarışmasına "Hem Tasarruflu, Hemde Sağlıklı Olsun" projesiyle katılan Gelibolulu öğrenciler, Kaymakam Namık Kemal Nazlı'yı ziyaret etti.

22.04.2014 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Bu Benim Eserim" proje yarışmasına "Hem Tasarruflu, Hemde Sağlıklı Olsun" projesiyle katılan Gelibolulu öğrenciler, Kaymakam Namık Kemal Nazlı'yı ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Haki Mutlu, okul müdürü Yaşar Gürsel Alsoy'un da hazır bulunduğu ziyarette öğrencilere çeşitli hediyeler sunan Nazlı, "Yarışmanın amacı Çanakkale'nin ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek, yetenekli çocuklarımıza sahip çıkmak. Bilimsel amaçlı yarışma ve benzeri etkinlikleri ülke genelinde ilgiyi, katılımı artırarak yaygınlaştırmak ve teşvik etmek, geleceğin bilim insanı olma potansiyeline sahip çocuklarımızı erken yaşlarda keşfedip var olan yeteneklerini geliştirmek, gerekli desteği vererek onlara araştırmacı bir ruh kazandırmaktır. Bu amaç ve gaye ile bu başarılı öğrencimizi ödüllendirmek ve tanımak istedim. Bu gençler aynı zamanda arkadaşlarınıza da örnek olacaktır" dedi.

Eskişehir'de yapılan yarışmaya danışman öğretmenleri Mukaddes Kurnaz ile birlikte katılan Gelibolu Hakimiyeti Milliye Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri Gülşen Engin ve Öykü Çetin'in hazırladığı "Hem Tasarruflu, Hemde Sağlıklı Olsun" adlı projeleri, 92 proje arasında ilk 9'a girerek, Ankara'da yapılacak olan finallere katılmaya hak kazandı. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başarılı Öğrenciler Kaymakam Nazlı'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement