Başarılı Öğrencilere Tatil Kuponlu Karne Verildi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Öğrencilere Tatil Kuponlu Karne Verildi

Başarılı Öğrencilere Tatil Kuponlu Karne Verildi

Türkiye’de ilk olarak Aydın’da bir sanayi firması ile endüstri meslek lisesi arasında gerçekleştirilen proje tüm ülkeye örnek oldu.

18.06.2016 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de ilk olarak Aydın'da bir sanayi firması ile endüstri meslek lisesi arasında gerçekleştirilen proje tüm ülkeye örnek oldu. Aydın'da faaliyet gösteren OKT Trailer Firması ile Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerine yönelik başlatılan 'Geleceğim Benimdir' projesi meyvelerini verdi. Yıl boyunca öğrencilerin daha güzel bir ortamda öğrenim görmesini sağlayan firma yıl sonunda da adeta babalık yaparak okulda başarılı olan öğrencilerin tatil masraflarını üstlendi. Karneleri ile birlikte tatil kuponlarını ve hediyelerini alan öğrenciler jestinden dolayı OKT Trailer Firması yetkililerine teşekkür ettiler.

Aydın'da dün son zilin çalması ile birlikte yaklaşık 175 bin öğrenci 3 ay sürecek yaz tatiline girerken, öğrencileri en şanslı okul ise Aydın Efeler İlçe Merkezi'nde bulunan Mimar Sinan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi oldu. Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol kapsamında okulun çevre temizliğinden makine atölyesine kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayan OKT Trailer firması öğrencilere yarıyıl tatilinde verdiği sözü tuttu. Okuldaki başarılı öğrencilere başarı durumuna göre karneleri ile birlikte tatil kuponları da verildi.

Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaaddin Yalçınkaya, Müdür Yardımcısı Vahit Çopur, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen, Şube Müdürü Hakkı Gök, OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Genel Sekreteri Serinay Özlü, İnsan Kaynakları Sorumlusu Kazım Önder, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sami Yavuz ve proje yürütme kurulu üyelerinin katıldığı törende başarılı öğrenciler çifte sevinç yaşadı. Projeye destek olan OKT müşteri ve tedarikçilerinin sponsor olduğu Yurtdışı & Yurtiçi Mentörlük Gezi Programları, sınıf ve alan birincilerine hediye edildi.

Eğitimin, sadece toplumu geliştirmek ve ileri götürmekle değil, bireyin yaşamını da daha olumlu, daha kaliteli ve güzel yapması bakımından da önemine değinen OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, "OKT için de eğitim bu nedenle önceliklidir. Nitelikli iş ve işgücünü açığa çıkarma, olgunlaştırma yerleri önce okullar sonra işletmelerdir. Bu nedenle OKT Trailer olarak Meslek Liselerinin önemine dikkat çekmek için proje hazırladık. Bu proje kapsamında okul ile işletmelerin dirsek temasında olmasının geleceğimizin teminatı gençlerimizin daha iyi yetişip hayata atılmasında büyük payı olacaktır. Bu düşünceden hareketle firmamızın kardeş okulu konumundaki Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin güzel bir tatil geçirmelerine vesile olmak istedik. Karnelerle birlikte tatil kuponlarını teslim ettik" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Öğrencilere Tatil Kuponlu Karne Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement