Başarılı Öğrencilere 'Traş' Bedava - Son Dakika
Yerel

Başarılı Öğrencilere 'Traş' Bedava

Başarılı Öğrencilere \'Traş\' Bedava

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 26 yıllık erkek kuaförü Serdar Ulutaş, karne gününde takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri bedava tıraş etti.

23.01.2016 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 26 yıllık erkek kuaförü Serdar Ulutaş, karne gününde takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri bedava tıraş etti.

Kilise Caddesi'nde kuaför dükkanı olan Ulutaş, öğrenciye ve eğitime katkı sunmak için bu uygulamayı yatığını dile getirdi. Dünden beri öğrencileri haberdar etmek için dükkanın camına afiş astığını ve sosyal medya hesabından bunu paylaştığını ifade eden Ulutaş, "26 yıldır bu meslek içerisindeyim. Kızıltepe'de bu mesleği icra ettiriyoruz bu yıl eğitime destekte bulunmak için başarılı öğrencilere destekte bulunmaya çalıştık. Sabahtan beri karnelerini alan takdir ve teşekkür belgesiyle buraya gelen arkadaşlarımızı yakışıklı yapıyoruz güzelleştiriyoruz. Başarısına başarı katmaya çalışıyoruz. Umarım öğrencilerimiz daha başarılı olur ve diğer meslektaşlarımıza da örnek bir davranış olur" dedi.

İbrahim Özmen İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Muhsin Aslan ise Takdir belgesini aldıktan sonra bedava tıraş olmak için buraya geldiğini bu uygulamayı beğendiğini ve memnun olduğunu söyledi.

İpekyolu İlkokulu öğrencisi Muhammed Berat Ataç ise, "Tıraş olduktan sonra bir ücret ödemedim. Bu uygulamadan dolayı memnun oldum. Karnemdeki notlarım hepsi 5'tir. Mardin ikincisi oldum ve başarı belgesi aldım" diye konuştu. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Öğrencilere 'Traş' Bedava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement