Başarılı Projeye Bakanlık Desteği - Son Dakika
Yerel

Başarılı Projeye Bakanlık Desteği

Başarılı Projeye Bakanlık Desteği

Bitlis’in Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu’nun girişimleri ve eşi Arzu Tekbıyıkoğlu’nun koordinatörlüğünde 2015 yılı Aralık ayında açılarak faaliyet gösteren Ahlat Aile Destek Merkezi (ADEM), 2016 yılında da faaliyetlerini sürdürecek.

05.04.2016 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu'nun girişimleri ve eşi Arzu Tekbıyıkoğlu'nun koordinatörlüğünde 2015 yılı Aralık ayında açılarak faaliyet gösteren Ahlat Aile Destek Merkezi (ADEM), 2016 yılında da faaliyetlerini sürdürecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan ADEM Koordinatörü Arzu Tekbıyıkoğlu, ADEM projesinin 2016 yılında da devamının sağlanması için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerekli ödeneğin çıkarıldığını söyledi. Tekbıyıkoğlu; "Ahlat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından 2015 yılı Aralık ayında hayata geçirilen Aile Destek Merkezi Projesi, ilçemizdeki kadınlar için çok önemli bir rehabilite merkezi haline gelmiştir. Bu bağlamda başarımızın bir nişanesi olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 2016 yılında da devamının sağlanması hasebiyle projemiz için gerekli ödenek çıkmıştır. Bu kapsamda projemiz toplumumuzun en önemli yapı taşlarından biri olan kadınların gerek mesleki kurslar gerekse merkezimiz de düzenlenen faaliyetlerle motivasyonları desteklenerek görevine kaldığı yerden inşallah devam edecektir. Projemizde üstlendiğimiz önemli sorumluluğu yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Projemize destek veren ve hayata geçirilmesinde öz veri ve titizliği elden bırakmayan merkezde görevli personel ve kurs öğretmenlerine teşekkür ediyorum" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Projeye Bakanlık Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement