Başarılı Sporcudan Mintaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başarılı Sporcudan Mintaş'a Ziyaret

Başarılı Sporcudan Mintaş\'a Ziyaret

Trabzon’da düzenlenen 2. Avrupa Gençler İşitme Engelliler Şampiyonasında Avrupa 2.’si olan Mustafa Özer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İhsan Mintaş’ı ziyaret etti.

11.09.2014 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da düzenlenen 2. Avrupa Gençler İşitme Engelliler Şampiyonasında Avrupa 2.'si olan Mustafa Özer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İhsan Mintaş'ı ziyaret etti.

Şampiyonasında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Karaman İşitme Engelliler Spor Kulübü Sporcusu Mustafa Özer, Kulüp Başkanı Ali Semiz ve Milli Takım Atletizm Antrenörü Murat Yurdadön ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İhsan Mintaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili İhsan Mintaş, "Bu zorlu mücadelede bizi başarılarıyla mutlu eden tüm sporcumuzu tebrik ediyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum. Emek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

15 ülkenin katıldığı 2. Avrupa Gençler İşitme Engelliler Atletizm Şampiyonası'nda 3 altın madalya ile Türkiye 2. oldu. Karaman İşitme Engelliler Spor Kulübü Sporcusu Mustafa Özer ise 17.25'lik derecesi ile Avrupa 2.'si oldu. Trabzon'da 3 gün süren şampiyonaya, Türkiye'nin yanı sıra Belçika, Belarus, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Macaristan, Almanya, Letonya, Litvanya, Hollanda, Polonya, Rusya ve İspanya'dan 119 işitme engelli sporcu katıldı. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Sporcudan Mintaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement