Başarılı Sporcular Altınla Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Başarılı Sporcular Altınla Ödüllendirildi

Şampiyon olarak 1. Lige çıkan Muğla Belediyespor Erkek Hentbol Takımı ile Fransa’da düzenlenen salon okçuluk dünya şampiyonasında takım halinde dünya şampiyonluğunu kazanan Yeşim Bostan, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün’ü ziyaret etti.

25.03.2014 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyon olarak 1. Lige çıkan Muğla Belediyespor Erkek Hentbol Takımı ile Fransa'da düzenlenen salon okçuluk dünya şampiyonasında takım halinde dünya şampiyonluğunu kazanan Yeşim Bostan, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün'ü ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Osman Gürün, görev geldikleri günden itibaren sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyledi.

Sporcuların elde ettiği başarının övgüye layık olduğunu belirten Gürün, "Gençlerimizin kazandığı başarılar bizim göğsümüzü kabartıyor. Onlarla gurur duyuyoruz. Bu başarılarda emeği geçen sporcularımızı, sporcularımızın ailelerini ve antrenörlerini kutluyorum" dedi.

Muğla Belediyespor Hentbol Takımı antrenörü Ercan Zorba ise ilk hedeflerine ulaştıklarını, bundan sonraki hedeflerinin ise Süper Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

Dünya Şampiyonu olan Yeşim Bostan da Avrupa'da Türk bayrağını göndere çektirmenin ve İstiklal Marşı'nı okutmanın büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Ziyarette Gürün, sporcuları altınla ödüllendirdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başarılı Sporcular Altınla Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement